• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

mój synek miał kilka dziewczynkowych ubranek, bo się teściowa pospieszyła z zakupami :-D
np. kombinezonik biały z różowymi lamówkami, śpiochy w biało różowe paski i bluzę białą z napisem "Forest girl" :-D :-D
ale i tak chodził, mnie tam to nie przeszkadzało, w tych różowych śpiochach to tylko w domu, ale kombinezon był mega ciepły i wygodny

reklama
moj maz na sama mysl o zakupach ciuszkow dla dzieci ma dosc, zawsze jak jestesmy gdzies w poblizu to zaraz jest nawet tam nie idz albo jak juz buszuje to zrzedzi i mnie pospiesza a ja lubie robic zakupy dla dzidzi gorzej dla siebie.
Mam dokładnie to samo:-D

Claudia - mnie się wydaje, że te Twoje ciuszki to takie uniwersalne są... a zresztą, kto Ci będzie do pampersa zaglądał? ;-)

Ja mam gorzej, bo prawie wszystko, co do tej pory kupiłam, jest różowe w kwiatuszki albo z napisem "Lovely little girl" - najwyżej będę sprzedawać na allegro :-D

Klaudoos - ja poluje na taki sam kombinezon od kilku dni :) Też mi się bardzo podoba i też go kupię, jeśli wygram aukcje :-)

Claudia - nie przejmuj się kolorami, jak będziesz miała kilka rzeczy dziewczęcych, to przecież nic się nie stanie i tak dziecko zaraz z tego wyrośnie. A pomyśl już parę wydatków na ubranka będziesz miała z głowy:)

Klaudoos - ja poluje na taki sam kombinezon od kilku dni :) Też mi się bardzo podoba i też go kupię, jeśli wygram aukcje :-)

Claudia - nie przejmuj się kolorami, jak będziesz miała kilka rzeczy dziewczęcych, to przecież nic się nie stanie i tak dziecko zaraz z tego wyrośnie. A pomyśl już parę wydatków na ubranka będziesz miała z głowy:)

Mam na razie dwie rzeczy nowe
a resztę dostałam, poznaczyłam czarną nitką, żeby potem pamiętać komu mam oddać jak dzidziawyrośnie

claudia a nie latwiej zrobic zbiorowe zdjecie i oprocz ciuszkow kartka z imieniem? moja kumpela tak zrobila;) ja dostalam rzeczy juz bez zwrotu, dzisiaj zoabczylam co zostawiam, a co nie. no i wypiore troszke i oddam dziewczynie, ktora potzrebuje, jest w 9mc a nie ma nic.

claudia a nie latwiej zrobic zbiorowe zdjecie i oprocz ciuszkow kartka z imieniem? moja kumpela tak zrobila;) ja dostalam rzeczy juz bez zwrotu, dzisiaj zoabczylam co zostawiam, a co nie. no i wypiore troszke i oddam dziewczynie, ktora potzrebuje, jest w 9mc a nie ma nic.
Niby tak, ale mi znowu tak jest łatwiej
Będę to po troszku oddawać i tyle, dla mnie to była przyjemność przeszywanie nitką i przy okazji oglądanie tych małych ciuszków :-D

Może być tak, że polowy nie wychodzi, bo tam jest więcej body z krótkim rękawem na rozmiar 56
a w zimie to będę bardzie j z długim zakładać, ale zawsze coś już mam na start

Jedno jest pewne będzie strojone niezależnie od płci, ach nie mogę się doczekać, kocham ciuszki :-D jeszcze bardziej to ubieranie

ja dostałam właśnie 18 sztuk pajaców i śpiochów :) kilka różowych ale myśle ze chłopak się nie obrazi:P a jak będzie panienka to będzie jak znalazł :)

reklama
Ja na razie poluję na kombinezon, albo śpiworek cały czas, chcę mieć taki malutki na sam początek, na ta pierwszą zimę.
Ale też na nowy mi szkoda strasznie kaski i chyba na ciuchy się wybiorę, tylko czy to nie za wcześnie jeszcze??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry