• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Co do ciuszków na zime to lepiej poczekać bo to póxniej wybór bedzie całkiem inny;)

No my mamy dwa ogromne wory ciuszków różnych ale z tym, że wychodzone strasznie bo to po rodzine i widac , że stare są ale bez dziur tylko sprane i chcelismy je oddać do Caritasu(chyba dobrze napisałam) ale oni będą nawet za takie brać kase więc stwierdziliśmy, że nie bo jak ktoś nic niema i kasy tez by kupic to myśle, że by sie ucieszył...więc puki co poleżą...choc juz moja koleżanka cos wspominała, że zna biedna rodzine u niej w wiosce i babka ma 44lata i ma małe dziecko i kasy zero i tak tez jej dam tylko nie wszystko bo tam dużo na maluśkie dzieci jest.

U nas z nowych rzeczy dla małej są uwaga: smoczki i szczoteczka do zębów hahaha jednym słowem męzuś zaszalał hahahaha

reklama
Catelina byś musiała mnie z 15 takich pieluszek, bo co chwile byś musiała zmieniac a z praniem bys nie zdążyła. No i nie zawsze tak dobrze można wyprac taką pieluszkę.

to jest coś takiego że kupujesz taki jakby pokrowiec i on rośnie razem z dzieckiem bo na rzepy czy coś a do tego wkłady z jakieś tam tkaniny i to pierzesz i wymieniasz te wkłady. Są o tyle dobre ze nie trzeba ich gotować jak tetry

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry