reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
widziaalm tą aukcję ale obserwuje już inna- moj mąż mnie namówil zebym zalicytowala, bo podobaja mu sie cholernie ciuszki;) wiec pozniej bede licytowac;)

Prześliczne
best44_%28www.e-gify.pl%29.gif
życzę wygrania aukcji którejś z Was

Ponieważ nasze dzieciaczki urodzą się zimą, więc trzeba myśleć o kombinezonach to i ja podzielę się moim ostatnim odkryciem na allegro:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Gościu ma tak boskie kombinezony że ciężko się zdecydować:eek:

Może którejś z was wpadnie jakiś w oko.

No są ładniutkie, ja już czekam na swój, więc na razie nie potrzebuję

A z resztą teściowa kompletuje ciuszki.

Problem w tym, że nie wiem skąd ona je bierze , bo wyglądają jakby miały z 20 lat :confused2:

Oby ich jak najmniej uzbierała.....
Potem specjalnie żeby jej przykrości nie zrobić będę musiała ubierać w te od niej...
ale to tylko jak będziemy tam jechać :baffled:

No są ładniutkie, ja już czekam na swój, więc na razie nie potrzebuję

A z resztą teściowa kompletuje ciuszki.

Problem w tym, że nie wiem skąd ona je bierze , bo wyglądają jakby miały z 20 lat :confused2:

Oby ich jak najmniej uzbierała.....
Potem specjalnie żeby jej przykrości nie zrobić będę musiała ubierać w te od niej...
ale to tylko jak będziemy tam jechać :baffled:

mam ten sam problem z moją babcią, wcześniej dla nas kupowała co chwila jakieś ręczniki, pościele, koce itd nie ładne jak nie wiem co, ale w domu zawsze można użyć, a teraz zaczyna pomalutku z zakupami dla naszej dzidzi na razie dostaliśmy tylko kocyk i to o dziwo nie najgorszy, ale aż się boję pomyśleć jakie cuda jeszcze powynajduje:laugh2:

hahaha ten sam problem ma chyba większość z nas! moja mama też już wpadła w szał zakupów i w żaden sposób nie mogę jej odwieść od tych niecnych zamiarów! z jednej strony się cieszę bo to nasze pierwsze dziecko więc troszkę rzeczy nam potrzeba ale z drugiej strony się boję jak to będzie wyglądało bo mamy zupełnie odmienne gusta!

faktycznie na tej stronie jest kilka pięknych rzeczy upatrzyłam już sobie małe co nie co i będę walczyła! może mi się uda kupić coś za rozsądną cenę! dzięki za link!

reklama
Do góry