• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ha to co ja mam powiedziec jak Kubusiek urodził sie 51:) to on nawet w bodach 56 teraz pływa :) lepiej zeby dzieciaczki miały luzno w kombinezonkach :) niz za ciasno :) ja tam sie ciesze ze Mój ma luzno. pod spód zakładamy mu drugi cieplutki polarkowy kombinezon i przynajmniej moze sie troszkę poruszac jak bedzie miał chetkę w tym wózku :) a nie lezec na wznak :)

reklama
ha to co ja mam powiedziec jak Kubusiek urodził sie 51:) to on nawet w bodach 56 teraz pływa :) lepiej zeby dzieciaczki miały luzno w kombinezonkach :) niz za ciasno :) ja tam sie ciesze ze Mój ma luzno. pod spód zakładamy mu drugi cieplutki polarkowy kombinezon i przynajmniej moze sie troszkę poruszac jak bedzie miał chetkę w tym wózku :) a nie lezec na wznak :)

u Was musi być zimno...
u nas to wczoraj z 10 stopni było, więc dużo pod kombinezon nie dawałam, przegrzać też go nie mogę...

dzisiaj się jakoś szaro zrobiło..

Szaro buro i nie ładnie :( aż się wstawać z łóżka nie chce ;) dobrze, że mam małą mobilizacje. Tymek wstał dziś o 7 rano i stwierdził, że muszę go odrazu ubrać, bo on musi jeździć na samochodzie ;-) Mama brum brum :tak:

Ale nie o tym chciałam pisać, dziewczyny, chciałam Wam polecić łóżeczko turystyczne(otwierane z boku). Jeżeli dużo jeździcie, to naprawdę nie ma co się zastanawiać, wydatek nie jest duży, ale jaka ulga. Nie martwisz się że dzieciątko spadnie z łóżka, jak chcesz coś zrobić to i może służyć za kojec. Naprawdę nie ma co się zastanawiać:) Pozdrawiam

A ja się wkurzyłam. Znalazlam sobie względnie tanią aptekę internetową, więc pospiesznie zrobiłam duuuuuuuuuże zakupy, zapłaciłam przelewem i już 5 dni czekam na przesyłkę. Potem doczytałam w regulaminie, że mają 4 dni na zaksięgowanie wpłaty i kolejne 4 na przesłanie paczki (oczywiście dni robocze)... A mi się już dla małego witaminy kończą........ I pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia dostanę paczkę.

reklama
Nie no pewnie w tym tyg już dostaniesz. Oni wolą sobie wpisac wiecej dni w razie czego ale zawsze wysylają wczesniej. Kwestia tylko tego jak działa poczta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry