• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Carri - buciki boskie. Szkoda, że nie mam kasy bo sama bym zalicytowała. Termometr mam też z Baby Ono ale trochę inny i jestem bardzo zadowolona. A co do krzesełka to Ci powiem że kupiliśmy i mała tylko kilka razy w nim jadła. Nie chce mi się go wyciągać bo duże. Mam leżaczek bujaczek Fisher Price i w tym ją karmię bo wygodniej. A krzesełko muszę sprzedać. Chyba że jak zacznie już sama jeść to się wtedy przyda.

reklama
My mamy 2 pary bucików ale to takie papcie bardziej:) adidaski i trampki ale miękkie. Nie bede małej prowadzać bo nie chce jej psuć kręgosłupa poczekam aż sama zacznie:)

Ja też już myślę nad bucikami. póki co chyba zrobię jakieś ciepłe wełniane skarpety bo buciki mają twarde podeszwy i dzieciom które mają naturalnie wygiętą stópkę w bucikach niewygodnie. Jednakże dam sobie głowę uciąć że na zimę już moja bzdula będzie chodzić i wtedy już nic jej nie zatrzyma. Przyjdzie mus i już - buty kupić trzeba. No i kupiłam płaszczyk. śliczny, różowy - choć prawdę mówiąc bardziej myślałam o kombinezone to ten płaszczyk mnie po prostu przemógł. A co tam :)

ja tez sie rozgladam za kapciuszkami ale z miekka podeszwa dla niechodzacych tylko chyba te buty beda musialy byc na szelkach bo mala wszystko potrafi sciagnac. potem mnie przechodnie gonia z butami Natalki w reku...

Ja na razie na dworze używałam skarpetek z rossmana ze skórzaną podeszwą, ale one (jak i wszystkie skarpety) spadają Klarci. Ona ma ma długie, ale szczupłe stopy i żadne skarpety jej nie pasują. Ta podeszwa jest całkiem miękka i nie przeszkadza, ale też nie bardzo grzeje :/ Mnie też się wydaje, że na zimę będą potrzebne już normalne buty, bo do roczku Klara chyba będzie chodzić.

zimowe buty wydaje mi się ze lepiej kupić w sklepie i zmierzyć bo jak mają być już sztywne itd to ja nie będę kombinować z allegro. My na zimę mamy kombinezon a nawet dwa tylko nie wiem jak rozmiarowo będzie;)

Ja też na pewno zwykłe buty przymierzę. Ewentualnie jak wybiorę w sklepie, to kupię identyczne na internecie, ale to jeszcze zobaczymy. Nad zimowym ubrankiem jeszcze nie myślałam, ale też będzie trzeba zacząć szukać, bo jesień szybko przeleci.
Dziś robiłam przegląd ubranek Klarusi i trochę się przeraziłam, bo większa część rzeczy poszła do kartonu i wywieziemy do teściowej (będzie dla kuzynki albo siostrzyczki). Całe szczęście dziś od babci dostała kilka rzeczy. Moja mama w PEPCO śliczny polarek i spodenki polarowe kupiła i bluzeczkę, bodziaka, skarpetki. Na prawdę ładne i niedrogie.

widze ze juz przymierzacie sie do zimy :-) ja malemu narazie kupilam takie butki
Śliczny zestaw bucików dla chłopca r.6-12M (1790702994) - Aukcje internetowe Allegro
narazie i tak niechodzi tylko siedzi we wozku tylko zeby stopek niemial bosych a jak juz przyjda sniegi to dopiero wtedy zamierzam kupic jakies kozaki ze sztywna podeszwa bo cos czuje ze moj smyk niepredko zacznie chodzic jeszcze do raczkowania mu sie nawet niespieszy , ale przyjdzie i jego czas :-) a co do zimowego ciucha to polecam kombinezonki :-) mam nadzieje ze te po mojej corce niebeda dla niego za duze, dziewczynki przeslicznie wygladaja w plaszczykach a dla chlopcow prawde mowiac niewidzialam plaszczy :-)

a mam pytanie bo ostatnio juz imno jest rano i zastanawiam sie nad kupnem malemu jakichs cienkich rekawiczek bo 2 razy w tygodniu musze z dziecmi juz o 7 z domu wyjsc i zimno bylo jak niewiem ostatnio i chcialam zapytac czy wy zaczynacie jakies lapki zakladac na raczki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry