reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

A ja się jeszcze pochwalę. Co prawda zielone - bo jak zaczełam to nie wiedziałam jeszcze że dziewczynka będzie - ale to mój ulubiony kolor :)
P8276710.jpgP8276712.jpgP8276707.jpg

reklama
Madlen - racja, na początku u nas też głównie pajacyki, body.
Body dopiero jak pępuszek odpadł, a wcześniej kaftaniki, u nas w szpitalu nie pozwalali zakładać body, bo podrażniały pępuszek.

w zasadzie to typowe "sztywne" spodnie, typu dżinsy, sztruksy zaczęłam mu zakladać jak zaczął chodzić, wcześniej sporadycznie - w gości.

po domu przeważnie pajace, śpiochy, dresy, wszystko wygodne i bawełniane

Sliczne dziewczyny macie te ciuszki.....

Damqelle ale masz talent , slicznie to wyglada ;-)

Caffem a ta kolyska jest poprostu boska:-)

No to i ja się pochwalę swoimi cudeńkami:-)

Co prawda jeszcze nie znam płci ale moja przyjaciółka cały czas twierdzi że jednak będzie Milenka dlatego pierwszy zakup był różowy:-D
Sweterek wytargałam w ciuchlandzie a skarpetusie są od cioci Mili

Bodziaki już bardziej uniwersalne to samo ze smoczkiem:tak:
smoczek wybierała moja córa:tak:

No i ostatnio wygrany kombinezonik na allegro:-D

No i to by było na razie tyle, ale wybieramy się z córą w poniedziałek do Wrocławia do ortodonty na wizytę i mam zamiar zahaczyć o hurtownie Bajka, także kto wie zapewne coś przytargamy do domu:-)

Damqelle nie mogę się napatrzeć na te Twoje cudeńka, są fantastyczne.

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio wygralam na allegro dresik rozm. 68 i kurteczka ze snoopym tez rozm 68, 2 pajacyki z Kubusiem Disneya, welurową kurteczke z czapusią Next, jeansy Next, spiworek 5-10-15 pluszowy i kombinezon Coolclub ze Smyka, wszystko za niewielkie pieniazki wyglada jak nowe :) :happy2::tak:
snoopy1.jpgsnoopy2.jpgpajac2.jpgpajac1.jpgkurteczka1.jpgspodenki1.jpg
dresik.jpgkombinezon1.jpgspiworek1.jpg

reklama
Do góry