Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bodziak z napisem "Mój tatus jest kochany" r62 zamówiłam na allegro i wczoraj przyszedł a drugi i spioszki kupiłam w sklepie na osiedlu, mimo że na metce rozmiar 56 to spiochy są spore a body niewiele mniejsze (tak o 2cm) od tych 62
No, nie aż tak strasznie, ale miałam taką wielką nadzieję, że będzie dziewczynka, że nie zastanowiłam się nad tymi zakupami porządnie - jak mówi tatuś: nie przejmuj się, starałaś się myśleć pozytywnieGiovannessa ale tego musiałasz nakupowac ze teraz to sprzedajesz

A co ty tam gadasz - nie tak dużo a babcią zostanieszNo, nie aż tak strasznie, ale miałam taką wielką nadzieję, że będzie dziewczynka, że nie zastanowiłam się nad tymi zakupami porządnie - jak mówi tatuś: nie przejmuj się, starałaś się myśleć pozytywnie
A to są jednak typowo dziewczęce ubranka. I tak jak mówiłam, myślałam najpierw, żeby je sobie na razie zostawić na jakieś "zapasowe" na wszelki wypadek - ale jak się dzisiaj za porządki wzięłam, to stwierdziłam, że szkoda, żeby leżały, bo jest bardzo mało prawdopodobne, że będą mi potrzebne... na pewno komuś się bardziej przydadzą niż mnie, są nowiuteńkie - a u mnie zszarzeją ze starości i tyle ;-)
Dziewczyny mam pytanko: Jakiej wielkości kołderki do łóżeczka kupujecie? Ja się waham między 90x120, a 100x135. Nie mogę się zdecydować, która lepsza