Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na zimę kupiłam śpiworek.a do wózka macie już jakąś kołderkę i podusię upatrzoną czy może koc cieplejszy wystarczy bo już sama nie wiem co powinno sie w nim znajdować
Oprócz tego mam pościel od mojej kuzynki, a kocyk jakiś pewnie dostanę w prezencie, więc tym się nie martwie. Kocyk zawsze sie przyda, chociażby do tego ze jak będzie ciepło będę mogła na trawce go położyć.Wiesz, Damqelle - około 16-17 lat temu otrzymałam kopę ciuszków od mojej cioci po jej dzieciach... i z zachwytem odkryłam w nich moją bluzeczkę w serduszka, w której chodziłam do przedszkola... bluzeczka miała około 20 lat - jak ja wyrosłam, dostała ją kuzynka, po niej jej siostra, po niej ktoś tam dalej - i wróciła w końcu do mnie... potem poszło znów w obrót i bardzo możliwe, że jeszcze gdzieś krąży, jeśli się nie rozleciała :-)A co ty tam gadasz - nie tak dużo a babcią zostaniesz
Wybacz ten żart - ale ja zostawię dla mojej 17 letniej siostry ciuszki po dziecku te co fajniejsze, bo jak przyjaciółka przywiozła mi ciuszki to odkryłam w nich kilka rzeczy po Tymonku - czyli 8 lat już przetrwały i 4 dzieci a nadal są przyzwoiteA młoda już ostro zaawansowana w tym związku ze swoim kamikiem - to i ciocią zostanę ani się nie obejrzę
![]()