reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ostatnio dostałam trochę ciuszków od szwagierki po jej synku więc się Wam pochwalę najfajniejszymi :D
DSCN8447.jpgDSCN8446.jpg
szary kombinezon w pociągi i samoloty, więc niby nie dla dziewczynki, ale jest cieplutki i milutki więc jak nie znajdę tanio dziewczęcego, to bede tego używać, a biały niestety jest troche mały i nie wiem czy zmieści się pod niego ciepłe ubranko.
DSCN8439.jpgDSCN8440.jpgDSCN8438.jpg
drugie ubranko na chłopca (w pociągi), ale śliczne i cieplutkie wiec na razie zostawiłam
DSCN8442.jpgDSCN8443.jpgDSCN8441.jpgDSCN8444.jpg
body z napisem kupione przez moje siostry dla małej siostrzenicy :D, a te w paseczki, to mój pierwszy zakup :D

Załączniki

• DSCN8451.jpg
    DSCN8451.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
ja mam kołderkę 120x80 , ale nie wiem czy bedziemy używać bo jakoś wolę kocyk a pozatym rożki też się rozkładają i z powodzeniem mogą być jako kołderki a są ciensze niż kołdra

Do tego mam 2 śpiworki do spania i chyba to bedę praktykować :D okaże się w praniu:)

catelin-u mnie właśnie najlepiej się sprawdziły takie po całości...dzidzia ma wygodnie ,nic jej nie uwiera,nie podwiewa.Super ciuszki:)
Ja jestem zadowolona bardzo-kupilam Michalowi 2 pack bluz Rebel za 38zł(jak dobrze pamietam) do tego w prezencie bluzka z krótkim rękawem i zegarek na rękę.Teraz patrzylam czy nie ma tej promocji ,jakiś innych modeli,niestety nie bluzy już są sprzedawane pojedyńczo i koszt jednej ponad 40zł.A to mi się przyfuksilo:)Mąż się ucieszyl.

Ostatnio dostałam trochę ciuszków od szwagierki po jej synku więc się Wam pochwalę najfajniejszymi :D
Zobacz załącznik 288149Zobacz załącznik 288150
szary kombinezon w pociągi i samoloty, więc niby nie dla dziewczynki, ale jest cieplutki i milutki więc jak nie znajdę tanio dziewczęcego, to bede tego używać, a biały niestety jest troche mały i nie wiem czy zmieści się pod niego ciepłe ubranko.
Zobacz załącznik 288152Zobacz załącznik 288153Zobacz załącznik 288154
drugie ubranko na chłopca (w pociągi), ale śliczne i cieplutkie wiec na razie zostawiłam
Zobacz załącznik 288166Zobacz załącznik 288167Zobacz załącznik 288168Zobacz załącznik 288169
body z napisem kupione przez moje siostry dla małej siostrzenicy :D, a te w paseczki, to mój pierwszy zakup :D

Cudo :-)
Ja też dużo dostałam :-)
ale nie wszystko jest warte pokazania

Ja też dużo dostałam :biggrin2:
ale nie wszystko jest warte pokazania

Ja też nie pokazuję wszystkiego, bo niektóre rzeczy były poplamione (te wyrzuciłam), część jest troche zniszczona, przez częste pranie, ale te zostawiam, bo w domu można tak dziecko ubrać chociażby awaryjnie, gdy już innych rzeczy zabraknie...

Ja uwielbiam ubranka w paseczki...
A gdyby była faktycznie dziewuszka to siostra znalazła jeszcze 4 pajace w różu bo mama jej kupiła jak ta w ciążę zaszła, no i Kacperkowi nie ubrała ich ani razu. Takie praktyczne, bawełniane :) Dwa w paseczki i dwa jednolite :)

Dziewczyny ciuszki super kupiłyście/dostałyście:tak: Ja odkupiłam od znajomych worek fajnych ciuszków za niewielką cenę, ale zostawiłam je póki co w pl i bedę wysyłać kurierem.
Carri, łóżeczka drewexu są śliczne, tylko ja ciągle nie wiem czy kupić drewniane czy turystyczne:baffled:

reklama
ja mam tyle ciuszków ze sporo zdj bym musiala wrzucic hehe. dzis kupilismy kocyk maluszkowi akrylowy 100 cm na 130lub 40 no i dzis ju dostalismy od znjaowmej wozek Quinny taki 3 kolowy juz ze wszystkim czyli z gondolka, nosidełkiem i spacwrowka w kolorze granat i łóżeczko, z matercykiem, przewijakiem, pościelą, kompletem: poszewki, baldachim, przescieradło, osłonka taka na boki. niestety wszystko rodzice zawiezli do mojej babci na przechowanie bo u nas nie ma gdzie

Do góry