reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

ja tez mam te i te, u kolezanki jak bylam to mowila ze tylko wiazane na poczatku u jej synka zdaja egzamin... no coz czas pokaze i same sie przekonamy jakie czapusie nasze maluchy beda wolaly;)

reklama
A ja miałam tylko 2 pilotki i wcale ich nie zakładałam w domu ani w szpitalu, no ale to był czerwiec moze teraz sie przydadza, chociaz jak ma sie cieplutko w domu to chyba nie potrzebne sa czapeczki.

kaudoos, claudia- świetne ubranka, i jak dużo:) Przynajmniej juz macie z głowy zakupy:) Klaudoos - Twój mąż, to niezły agent, że tak sam kupuje, mój to zrzuca na moje barki, tłumacząc się, że ja lepsze wybiorę i rozmiar wiem jaki:) Jego zadanie sprowadza sie do kliknięcia myszka, na słowa "Kup teraz", przynajmniej wie ile rzeczy kosztują:)

Co do czapeczek, to ja mam też jedne i drugie, zobaczymy w praniu, które się lepiej sprawdzą:) Tylko właśnie zimowej nie mam, muszę sie zaopatrzyć w jakąś...

dzięki dziewczynki za odpowiedzi. czyli po prostu czas pokaże co będzie lepsze. warto mieć i takie i takie :-) muszę pokupować czapusie... o zimowej nie wspomnę :-)

ja mam takie smerfetki :) bez sznureczków.. ale w sumie to tylko pierwszy tydzień zakladalismy po kąpieli.. pózniej to niee bo w domku ciepło ...przeciągów brak.. wiec uznalismy ze to zbedne:)

reklama
Co do czapeczek to u nas lepiej sprawdzaly się te wiązane pod szyjką w szpitalu(z tego względu ze misiek mial naświetlania na żołtaczkę w inkubatorku 2 dni)A po domu,po kąpieli zakładałam mu i takie i takie,ale więcej miał takich zwyklych nie wiąanych.Niby w domku bardzo cieplo ale po kąpieli zawsze czapeczka byla na główce:)

madzia-co do orzechow,to ja sie jeszcze nie spotkalam z tym,więc nie wiem:(

Do góry