Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malinowa - cudne te rzeczy :-) gdzie kupiłaś tego brązowego misia? może w Irl. będzie ten sklep ja też mam szajbę ostatnio,ale już powiedziałam sobie stop. Ostatnio wymieniłam się z taką dziewczyną na ubranka chłopięce,a w zamian dałam jej moje nowe szpilki,który nigdy nie miałam założonych
widzę , że nie tylko ja szaleję z zakupami ciuszkowymi ;-) dziewczyny super ciuszki ! ja dziś np się zastanawiałam jak ubiorę Agatkę jak będziemy wychodzic ze szpitala :-) istne wariactwo ;-)
MALINOWA-ale słodziaki zakupiłaś-śliczne a te małe saszki sa wypasione Taycia- wymianke zrobiłaś super -dobry interes :-) Karolaola-fajowe te ciuszki ,udało Ci się polowanko i cena -szał agulalula-ja też kilka dni temu zastanawiałam się w jakim ubranku będziemy zabierać naszego Krystainka z porodówki do domku -ale mamy szał .
Dzisiaj może poszperam w komodzie i poszukam w czym mógłby nasz mały kawaler godnie się reprezentować na wyjściu do domku
taycia niezly interesik,ciuszki super.:-) a misiek jest z NEXTA ale ja go kupilam na ebay'u za 0,99 pensow wiec pomyslalam,ze sie oplaca
karolaola swietna cena za swietne ubranka ;-)
ja to jak chodze po sklepach i ogladam rzeczy na dziewczynke,to czasami az zaluje,ze nie moge kupowac sukieneczek .. chociaz w sumie dla chlopca prosciej. :-)