reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Ja juz swojego M nie prosze o wyjscie na zakupy dla malenstwa przy kazdej okazji jak jestem na zakupach to cos kupuje i narazie nie pokazuje. Poczekam az zblizy sie godz 0 i wtedy zobaczymy w jakim tempie bedzie robic zakupy. Czesci zakupow tez n ie da sie ukryc bo zamawiam przez allegro i czasami M odbiera przesylki.
Własnie dostalam kocyki, sa b. milutkie i mieciutkie.

reklama
Strasznie się z nich cieszę, bo normalnie ok 50 zł z przesyłką kosztują :)))))))))), a tu taka cena :))))

Oli super rampersiki i cena fajna:tak: Ty widzę stawiasz na małego brzdąca? Ja jakoś mam tak, że wolę rozmiar 62 niż 56...najwyżej będę dokupywać...

Kolejne pytanie z cyklu jestem zielona:sorry2:
Chodzi o materac, wiem, wiem była tu podana strona z tymi jakie wybrać, ale chciałabym dowiedzieć się jakie Wy wybieracie?

karolaola mój mały urodził się 58 cm, a i tak miesiąc chodził w 56 cm, one jakieś większe chyba są

ja mam materac gryczano-kokosowy i jestem bardzo zadowolona, ok 80 zł kosztował

reklama
a o to moje nowe nabytki -laktator tommee tippee ,który właśnie dziś przyszedł pocztą wylicytowałam go na allegro za 26 zł.z przesyłką wyszło mi 40 zł.jest w idealnym stanie lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciu w necie w komplecie były buteleczki 2 szt.260ml. i jedna mała wszystkie z czarną skalą oraz pojemnik do sterylizacji i 2 szt.pojemniczków do mleka w proszku wkręcane do butelek. Córa mi zakupiła wkładeczki laktacyjne i zabawke sprężynke z bajerami rozciągliwą do wózka spacerowego lub łóżeczka .
DSC01056.jpg

Do góry