reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
PROPOZYCJA

mam możliwość zakupienia ciuszków Babaluno i innych w pakietach. jak się domyślacie cały pakiet mnie nie interesuje, więc potrzebuję towarzystwa.
moje propozycje są następujące - wszystko o czym piszę znajduje się na stronie :
JF Trading > Niemowlęta 0-2 lata | jftrading.eu

1. 2011 Babaluno - Arnold 3pack body

Kod produktu: 2011BLARNOLD02

- poszukuję 2 chętnych wychodzi ok 27zł z vatem

2. 2011 Babaluno - Arnold 3pack śpiochy

Kod produktu: 2011BLARNOLD01

-poszukuję 2 chętnych wychodzi 47,24zł

3. 2011 Babaluno - Farma ramper

Kod produktu: 2011BLFARM03

poszukuję 3 chętnych wychodzi 15,95zł

4. Babalubo - Bruno 2 pack rompersy PROMOCJA!

Kod produktu: BL028

poszukuję 2 chętnych - wychodzi 31,31zł

5. Babaluno - Miś bluza futerkowa PROMOCJA

Kod produktu: BL047

poszukuję 3 chętnych - wychodzi 23,40zł

6. Babaluno - Piesek 2 pack spodenki

Kod produktu: BL001
Pakowanie: 4 szt.

poszukuję 3 chętnych - cena 19,43zł

7. TU - Disney 7pack body chłopięce długi rękaw

poszukuję 5 chętnych cena 32,99zł

pozostaje kwestia rozmiarów - ja myślałam o 0-3 lub 3-6, lub część takich i takich.

Powiem tak - to tylko propozycja, pooglądajcie, pomyślcie - nie wiem czy to nam się uda ogarnąć, ale może to fajny sposób na zaoszczędzenie trochę kasy na nowych ciuszkach. Ja mogę to zamówić na swoją działalność i Wam porozsyłać oczywiście po kosztach plus przesyłka. dajcie znać.

Blackberry- czy ceny o których piszesz jest za jedna sztuke czy za komplet np. 3 szt śpiochów za 47,24??

Wiesz, jakkolwiek moje marzenia o dziewczynce nie zostały spełnione to słabo widzę mojego siusiaka w różowych sukienkach;-)

To jest cena za 3 pak tak jak jest na stronie.

Słuchajcie, a może któraś z Was ma jakiegoś sprzedawcę z niedrogimi nowymi ciuszkami - chodzi mi głównie o te blisko ciałka.

To jest cena za 3 pak tak jak jest na stronie.

Tylko na tej stronie jakos tak nie jasno dla mnie napiasne ale dzis ciezko kapujaca jeststem :) Tym bardziej ze za 3 szt spiochów cena 47 zł to bardzo atrakcyjnie wychodzi bo spiochy jakies drogie sa :/

Wiec jesli za 3 szt spiochów zapłace 47 zł to jestem nimi zaintersowana, i jeszcze poz.6-spodenki tez bylabym chetna

A jak sie znajda chetne (3 osoby) w jednym rozmiarze to intersuja mnie jeszcze spodenki ciazowe-rybaczki Dorothy Perkins (wychodzi chyba po 29 zł za sztuke)
http://jftrading.eu/odzie%C5%BC-ci%C4%85%C5%BCowa/#

i spiworek Arnold tez jest fajny:)
http://jftrading.eu/good/370.html

Ostatnia edycja:
na allegro znalazłam je za 55-57zł

LANA - dzięki:)

devi - widziałam ten śpiworek - ale cały czas się zastanawiam - widziałam na tvn style program i mówili, że te śpiworki na ramionka są niebezpieczne bo dziecko może się wsunąć niżej i przydusić. Doświadczone mamy może się wypowiedzą?

Ostatnia edycja:
reklama
Polecam nicka z allegro tiamka, kobieta ma nowe ubranka z Babaluno i inne angielskie i w miare cenowo podobnie, poogladajcie sobie.
Ale reklame strzelilam :zawstydzona/y:

Do góry