reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

sagaa ja tez wszystko dostałam.. Zrobiłam selekcję,zostawiłam tylko te rzeczy w super stanie i mam chyba z 5 pudeł, więc nie ma sensu kupować nic nowego. choć czasem kusi:)

a właśnie zrobiłam zakupy u Pana z Bielska:)

Jeszcze tylko torba do wózka, materac i koszula nocna... I chyba tyle. chociaż znając mnie to sobie jeszcze o czymś przypomnę:)
5 pudel???:szok: ja mam jedna polk w komodzie i szuflade poki co:confused:

reklama
Świetne zakupy zrobiłyście. Słodkie pokoiki. Ja ciągle za wami w tyle- mam tylko ciuuuuchy- miliony chyba do 6 miesiąca. Teraz też nawiozłam.
A pokażę wam co na przyszły rok małemu zakupiłam na kąpiele w jeziorze:) hihi- za całe 5 zł na ciuchach - nówka pianka

P1060156 (Large).jpg

Załączniki

• P1060156 (Large).jpg
    P1060156 (Large).jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 39
Ja muszę pojechać do siostry, bo tam na mnie paczka czeka, pewnie w końcu też będę miała 5 pudeł :-D tylko szafy brak...na razie wszystko w walizce leży...

Sagaa - zaszalałaś :-)
Akutan - fajna pianka :-D

A ja nie mogłam się powstrzymać i oto rzeczy,które kupiłam :DSCN3508.jpgDSCN3506.jpgDSCN3507.jpg

Buciki kupiłam wyłącznie na sesję brzuszkową,którą ufunduje mi mój Mąż na moje imieniny/urodziny :-D

akutan extra pianka..
Taycia super butki i sliczne pajacyki .. :)

a to maly skrot z naszych dzisiejszych zakupow,troche dla mamci do szpitala troche dla Marcelka :
200620111693.jpg200620111694.jpg200620111707.jpg200620111704.jpg
-koszula taka troche babcina ale coz .. :D
200620111696.jpg200620111699.jpg200620111702.jpg
pencil.png

reklama
Malinowa - meeega zakupy :-) a powiedz mi myślisz,że te płyny do płukania będą odpowiednie dla dzieci? comfort sensitive kupiłaś? bo ja tak właśnie zastanawiałam i kurcze nie wiem... a proszek jaki?

Do góry