susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
susumali to jest otulaczek MOTHERHOOD__OTULACZEK dla noworodka (1676202714) - Aukcje internetowe Allegro fajny jest bo jest cieńki i bawełniany.
dzieki AGULALA, fajny taki otulaczek!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
susumali to jest otulaczek MOTHERHOOD__OTULACZEK dla noworodka (1676202714) - Aukcje internetowe Allegro fajny jest bo jest cieńki i bawełniany.
taki, tylko że różowy - poszewka + poszwa+poduszka+ kołderka+ ochraniacz + gratis becik.
Komplet pościeli z ochraniaczem 140x70 Amy Giraffe - sklep dla dzieci – 2o2.pl
Kolejne negocjacje daty we wtorek
Kurde czy do szpitala mogę już zabra ten cud lek??, żeby mi dziecka nie zabrali, żem taka wyrodna
![]()
Ja chce ten wzór z chipciem Pościel Drewex Hippo 3 elementowa K3 Poznań (1696308623) - Aukcje internetowe Allegro i tylko poszwę i ochraniacz...

a tą z drewexu szkoda by mi było sprzedać za pól ceny ja bym ją jednak zwężyła z każdej strony po kilka cm. i nic by nie było widać- przybornik super sprawa -też ostatnio się na allegro za jakimś ciekawym rozglądam,na bank się przyda
- ja mam tylko otulaczek rożka nie kupowałam stwierdziłąm ,że jak dla mnie to nie ma sensu rodzę w lipcu nie będę zawijać młodego w upały w taką kołderkę a kupiłam za to cieniutki otulaczek Motherhood i mam 3 kocyki wiec w moim przypadku to zbędny zakup.
- agulalula-gratuluję zakupu!!!!:-)
- karolaola-piękna pościel :-)
- megmarion -śliczna pościela tą z drewexu szkoda by mi było sprzedać za pól ceny ja bym ją jednak zwężyła z każdej strony po kilka cm. i nic by nie było widać
Słyszałam że niektóre dzieci nie lubią być krępowane ale mam nadzieje że w moim przypadku się przyda:-/
-więc dużo mi nie wyszło też mam flanelowy ,bardzo mięciutki -jeśli mały nie zaakceptuje to dużo nie stracę ale rożek ma to samo zastosowanie czyli krępuje ruchy tyle,że jest o wiele grubszy