• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

gabina -super ta wanienka :-)
Taycia -mam nadzieję kochana ,że w końcu dostaniesz swój materacyk -trzymam kciuki .Dobrze ,że chociaż sytuacja się wyjaśniła :tak:.
Mam do zakupu jeszcze tylko snuzę halo i muszę jakąś upolować na allegro-ceny też zabijają .Piszecie o torbach to ja zaprezentuje swoją od kompletu z wózkiem jak dla mnie jest wypasiona ma wszystko co potrzebowałam i tysiące kieszonek i przegródek.Ma przewijak,opakowanie termoizolacyjne ,przegródkę na smoczek :szok: i jest wielkością w sam raz nie za duża bardzo zgrabna i świetnie wykonana -taka dopracowana.Córa naliczyła wszystkich kieszonek i przegródek 24 szt.:-)

DSC01172.jpgDSC01177.jpgDSC01175.jpgDSC01173.jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Taycia współczuje przebojów z tym gościem...... oby ci oddał ta kasę....

Ja też mam nieciekawie , zamówiłam łóżeczko z całą wyprawką od gościa z allegro, zapłaciłam przelewem odrazu, a tam się okazuje że trzeba czekać niby 14 dni roboczych, czyli bez weekendów i świąt, w sumie wychodzi prawie miesiąc , bo tak ludzie czekają patrząc po komentarzach.... do tego musiałam 3 razy pisać do niego czy pieniądze doszły i czy wszystko z zamówieniem jest ok, bo nie raczył odpisać, a żeby się dodzwonić to już w ogóle inna bajka, telefon bez przerwy wyłączony...... szok... minęły dziś 2 tygodnie, także podejrzewam że łóżeczko przyjdzie za kolejne dwa........

O matko! diewczyny ale pechowo trafiłyście na tym allegro. Współczuję.
Taycia,ja tez bym barała kase za ten materac i niech spada na bambus ten głupi facet!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry