• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Uff no to kupiłam łóżeczko!Teraz czekam na przesyłkę. Mam nadzieję, że funkcja kołyski nie będzie batem na mój tyłek:-D najwyżej zablokuję...
Łóżeczko Radek II Kołyska z szufladą 120x60 cm firmy Klupś - wózki wielofunkcyjne, trzyfunkcyjne,głęboko spacerowe, aukcje internetowe, allegro, łóżeczko dziecięce klupś, safari, abc desing

A teraz pytanie - Kupiłam emolient Balneum Baby - olejek do kąpieli 2 w cenie 1 w Superpharm tylko mam pytanie do doświadczonych - koleżanka mówiła, że jak się zamoczy włoski w wodzie z dodatkiem emolientu to włoski jak tłuste i trudno to zmyć. Miałyście na to jakiś patent?

Ostatnia edycja:
reklama
taycia, a widzisz! :-D To teraz do prania! :-D

Blackberry, nie miałam styczności z tym o czym piszesz, ale sama z siebie oliwką przecierałam włoski, mimo że ciałka nie ;-). Wiadomo, były lekko tłuste(rano już tego nie było), ale mam wrażenie że to uchroniło Li przed ciemieniuchą, bo oliwiłam, potem czesałam. I żadne dziwne rzeczy jej nie wychodziły. Chociaż obawiam się, że to tylko moje złudzenie że to pomogło ;-)

Blackberry mamy identyczne łóżeczko :-) od miesiąca już skręcone w pokoju dziecięcym. mi się bardzo podoba i mam nadzieję, że się sprawdzi ta dodatkowa funkcja kołyski.

Blackberry - bardzo fajne ja też chciałam łóżeczko z tą funkcją kołyski ale jak byłam w sklepie i pooglądałam to stwierdziłam że może to trochę niestabilne będzie później (ja chcę wykorzystać to łóżeczko jak najdłużej będzie można a przy starszym i cięższym maluszku nie wiem jak to się zachowa) w końcu znalazłam takie nakładki przykręcane do każdego modelu praktycznie (wygląda cos jak ogranicznik do drzwi taki gumowy) i też wtedy buja delikatnie (sprawdziłam w sklepie)
kurcze nie mogę znaleźć w necie żeby pokazać bo nie wiem jak się to fachowo nazywa..

edit. o mam - coś takiego http://allegro.pl/brio-bujaki-do-lozeczek-zielone-okazja-wysylka-24h-i1599450748.html

Ostatnia edycja:
Do Klupsia przekonało mnie to że za pomocą bolca można zblokować łóżeczko tymczasowo, bo nie chciałam, żeby mogło się bujać cały czas, a jak już się nie chce używać kołyski to się łóżeczko skręca - wydawało się zupełnie stabilne, więc myślę, że będzie ok. Natomiast w przypadku płóz czy bujaków - nie ma szans na chwilowe zablokowanie - pd płozę można coś jeszcze podłożyć, ale stabilność żadna. Niepokoi mnie co innego - czy bujaniem nie przyzwyczaję młodego za bardzo do tej przyjemności i inaczej nie będzie usypiał;-)ale to pewnie też zależy od dziecka.

Taycia-no nareszcie doszła paczka -super !!!!:-)teraz tylko czekamy na materacyk -też napewno dojdzie :tak:
Blackberry-bardzo fajne łóżeczko -gratki z zakupu !!!!:-)
cokies-pościel -piękna :tak:bardzo mi się podoba
ja właśnie odebrałam z apteki moje zamówienie internetowe :
-komplet 2 szt. smoczków lovi 0-3
-aspirator frida do noska
--2kompl. filterków frida
-osłonki na sutki Canpol
W aptece prze internet za smoczki lovi 2 szt.zapłaciłam 19,33 w sklepie u mnie koszt 27,99:szok:

Przyszła mi dziś paczka z tym biustonoszem HIT!!! Biustonosz karmienie Mama Cubana 75D czerń (1684746382) - Aukcje internetowe Allegro Polecam!!! Jest bardzo wygodny i ładnie wyglada. Dobry zakup:)

Natomiast tego nie polecam...chciałm jakiś tanczy komplet do szpitala i po domu i jak zwykle jak sie oszczedza to sie dobrze na tym nie wychodzi:/ -2 Pak za 25,90 BIUSTONOSZ STANIK do karmienia 75D (1677972174) - Aukcje internetowe Allegro
Jak mi sie ustabilizuje laktacja to szybciutko zakupie drugi kolorek z tego pierwszego modelu bo przesylka ekspresowa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry