Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Najlepiej po porodzie zapytac pediatre, czy to jest konieczny zakup, tak wypowiadała się pani doktor.dziewczyny, a macie kupiony monitor oddechu? Bo cały czas się łamię - to kupa kasy a nie wiem czy faktycznie przydatny..
Megmarion, w nocy na tvn style leciał program "mamo to ja" i tam mówili, by nie kupować monitorów oddechu bo nie każdemu dzieku jest on potrzebny. Potrzebuja go dzieci z grupy ryzyka, czyli wczesniaki, z niska masa urodzeniowa, z trudnej ciązy (cokolwiek to znaczy) i jeszcze cos, ale nie pamietamNajlepiej po porodzie zapytac pediatre, czy to jest konieczny zakup, tak wypowiadała się pani doktor.
dziewczyny, a macie kupiony monitor oddechu? Bo cały czas się łamię - to kupa kasy a nie wiem czy faktycznie przydatny..