• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Devi a jaki model kupiłaś tego nosidełka? ja się zastanawiam też nad babybjorn ale nad używanym i poluję na jakiś na allegro. czasem ktoś po fanej cenie odsprzedaje ito nawet ze śpiworkiem się trafiają. i już wkładacie dzieciaczka do tego i nosicie w nim ?

reklama
2 dni temu wylicytowałam na allegro super kombinezonik na zimę dla mojego malucha :-) w sumie mam jeden ale dokupiłam ten bo jest o rozmiar większy a młody rośnie jak na drożdżach i w tym piewrszym na bank do końca zimy się nie zmieści a dziś udało mi się wylicytować supr nosidełko w idealnym stanie extra firmy .Nosidełko nam się przyda bo młody chce zwiedzać co raz częściej mieszkanie na rękach a do sklepu na zakupu pod blokiem jak złoto no i w październiku jedziemy do Szczecina na shopping do nowo otwartej galerii więc jak w wózku długo nie wytrzyma a raczej w foteliku bo wczepie go do podwozia wózka to nosidełko jak znalazł.
Kombinezonik z kosztami wysyłki :39zł.
ANGIELSKI KOMBINEZON R 6 M (1814708863) - Aukcje internetowe Allegro
nosidełko z kosztami wysyłki:52,10
Zobacz załącznik 392794Zobacz załącznik 392795
ja mam właśnie to błękitno-szare,można w nim nawet karmić malucha i nosić przodem ,tyłem i na boku ma specjalny pas w koło bioder aby za mocno nie obciążać kręgosłupa ,specjalny zagłówek dla najmłodszych dzieciaczków:-)

ja pozbyłam sie takiego nosidła bo dla mnie to wisiadło ... sprzedałam za 25 zl ;D
postawiłam na chustę :)) i małemu jest w niej bardzo dobrze;)

Mała od razu zasypia :) automatycznie.

Średnio mi się podoba to całe wsadzaje jej tam..wydaje mi się, że to mogło być lepiej przemyślane.
Dajmy na to, że bolą mnie plecy i chcę przekazać dziecko tacie- a tu dupa, bo bez całego demontażu się nie da.
Ale ogólnie jestem zadowolona :)

wczoraj już przyszła paczka z moim wylicytowanym nosidełkeim "Red Castle" -jest wypasione :-) stan idealny jak nówka jestem bardzo zadowolona bo udało mi się kupić za mniej niż za 1/3 ceny.W komplecie płytka dvd z filmem instruktarzowym,którą już obejżeliśmy.Tak jak pisze Marcelina średnio mi się podoba wkładanie młodego do tego nosidełka bo troszkę to trwa trzeba uważać bo to małe dziecko a nie lalka ale jak się już wsadzi to wszytko super ,extra usztywniane plecki ,zabezpieczona główka pod takie maluchy itp.później w miare wzrostu pociech demontuje się pewne części i dostosowuje się odpowiednio do wieku.Jest również możliwość karmienia piersią w nosidełku :tak:.Oczywiście całe nosidełko wyregulowaliśmy pod tatusia bo stwierdził ,że to on będzie młodego w nim nosił bo szkoda mojego kręgosłupa:-) no proszę jaki zaborczy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry