Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gabinia widzę ze idziesz an żywioł i kopiłaś różowy otulaczek.. hah ty tak jak moja teściowa .. ona co kupuje to rozowe.. a jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku![]()

Devi gdzie go tak tanio kupiłaś?
Tonya- na allegroW takich cenach x-landery były przez ostamie poł roku i nagel ceny skoczyły do prawie 2000 zł za te same zestawy, wiec jak przez przypadke facet wrzucił x-landera w starej, nizszej cenie to sie nawet nie zastanwialismy...i chyba nie tylko my bo wszytskie wozki ktore wystawil sprzedaly sie w ciagu kilku godzin. Daltego pilnujcie allgero bo jak sie cos pojawia w dobrej cenie to potrafi od razu zejsc
wiem,że wchodzi juz kolekcja 2011 na x-lanedry wiec pewnie dlatego cena idzie w gore...w sumei 2011 nie rozni sie niczym od 2010 oprocz jednego koloru...zamieniaja volcano(ten co ja kupiłam) na amethyst (szaro-fioletowy) ale ceny pewnie skocza....wydaje mi sie ze na ten volcano bedzie mozno jeszcze zdobyc w dobra cene bo pewnie jako jedyny "ze starej kolekcji" bedzie wyprzedawany....
natt - córka Agatka- trochę po mnie bo miałam tak mieć na imię - nawet tak mam wpisne w książeczce zdrowia jak sie urodziłam ale pod dwóch dniach rodzice zmienili na Agnieszka a na drugie Agata ;-)