reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Bishopka-śliczne ciuszki :-) a co do zakupów o większych gabarytach typu wózek i łóżeczko oraz wanienka zostawiam to na lipiec mam termin na 30 lipca (tak mi się jakoś przesunął z sierpnia:-D),więc te zakupy zostawiam na lipiec na początku zamówię :tak:.Nie ma sensu zamawiać teraz bo gwaracja leci przynajmniej na wózek i aby jeszcze te rzeczy graciły mi mieszkanie przez kolejne miesiące:tak:Takie moje skromne zdanie ;-)

LANA też tak myśle ale chęć posiadania tego wszystkiego jest chyba silniejsza ode mnie :-) wiec zamówie wszystko chyba pod koniec maja. Teraz tylko szmatki, szmatki .....

Bishopka-nie ma to jak szał zakupów :-Dznam ten ból,jak wpadnę do sklepu to wszystko bym kupiła :-D całe szczęście ,że mam przymusowe leżenie do końca ciąży i tylko jeden spacer tygodniowo na małe pół godzinki bo inaczej bym fortune w sklepach dla bobasów wydała :-D

Susumali, ja nie mam jeszcze literalnie NIC dla maleństwa. Dwa razy przymierzałam się do zakupów przez internert, które skończyły się kupieniem sobie butów (na mega wysokim obcasie, jakby była szansa założenia w tym roku) oraz torby.
Mam nadzieję, że nie są to początkowe objawy wyrodnej matki :)
ale sie usmialam Lemoniada, buty na obcasie jeszcze na pewno w tym roku zalozyl, albo teraz albo na jesien na goscine...
ja tez do konca nie wiem, dlaczego jeszcze mnie nie ciagnie do zakupow ciuszkowych-moze dlatego ze juz jestem przyzwyczajona do rozow i fioletow i czerwiebie i corci a teraz musze sie diametrslnie odwrocic jesli chodzi o kolorystyke..hmm

kurcze i nadal u nas niewyjasniona sprawa lozeczka- czy kupuje nowe dla dzidzi czy nowe dla corci starszej...jakas taka malo pomyslowa jestem

JA MAMA mebelki cudne!!!

LANA Ty zakupoholiczko;-), tyle juz masz ubranek, super!!!

reklama
Lana przykro mi z powodu Twojego leżenia, wiem co to znaczy, chociaż ja nie mogłam nawet na jeden spacerek wychodzić.
cokies piekna kołyska i pościel też super. A ja dalej wałkuje temat wózka, już mam tak namieszane, że masakra. Jak jestem zdecydowana na jakis model to wypatrze inny i tak w kółko. Chociaz powrocilam myslami do Mutsy transportera.

Do góry