reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Taycia super ciuszki. I jaka cena:)?

Bishopka licytujesz u mojej ulubienicy na allegro:) Ona zazwyczaj ma cenę min 600zł ale ciuszki przepiękne!!

reklama
Taycia śliczne ubranka. I jaka cena!
Bishopka a te z Twojej licytacji to wyglądają jak nówki. Chyba warto się o nie pobić;-) Trzymam kciuki. Ja też pewnie się na coś znowu skusze.

Dzisiaj byłam na krótkim spacerku po sklepie z art.dziecięcymi i myślałam ,że zawału dostanę takie ceny przynajmniej u mnie w Świnoujściu :szok: np. przewijak taki na łóżeczko 65 zł.a na allegro od 40-50zł.nawet gdybym zamówiła tylko przewijak to i tak z kosztami wysyłki będzie o wiele taniej a wiadomo,że jeszcze zamówię kilka innych rzeczy i za przesyłkę płacę tylko raz .Smoczki lovi 2 szt.u mnie 27zł. na allegro 19zł.i tak grosz do grosza i spora sumka się uzbiera:tak:

LANA ja w jednym sklepie z art. dziecięcymi zapłaciłam za pajacyki i body 47 zeta i to nie jakieś firmówki. Dlatego będę już takie sklepy omijać z daleka i jak coś to allegro.

Dzisiaj też wracając ze spaceru zahaczyliśmy z mężusiem o sklep dziecięcy i powiem wam mile byłam zaskoczona bo ciuszki były w cenie allegro i niektóre akcesoria typu wanienka, łóżeczko też. Ale tu mówię o nówkach. Jeszcze muszę zrobić dokładną listę i porównać. Pewnie zakupię część tak a część tak:D

reklama
Do góry