reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Słuchajcie a czy warto na początek aż tyle paczek kupować tych pampersów? Bo jak będzie uczulony to co wtedy? Ja myślałam o jednej na początek, ale może źle myślę. No i dobrze, że piszecie, ze lepiej kupić te większe, bo mój na pewno 3 kg znacznie przekroczy.

a ja mam pytanko odnośnie rogala do spania i karmienia ( węża hihihi) które się u was sprawdziły te dłuższe czy lepiej te krótsze, może polecicie sprzedawce sprawdzonego produktu

Mój wąż ma 170 cm i chyba dłuższy mi niepotrzebny. Sprzedawcy nie polecę, bo kupowałam bardzo tanio od babki, która dostała drugą w prezencie i się pozbywała nadmiaru. Płaciłam za nią z przesyłka jakieś 50 zł. i nie jest to firmówka mothercare - na tą chyba nie warto kasy wydawać.

Tonya ja mam jedna paczkę pampersów 2-5 kg 43 szt i jeszcze dokupię jedną 3-6 kg i myślę ,że wystarczy. Przecież pampersy można wszędzie kupić...

reklama
No nie wiem jak z tymi chusteczkami na allegro, ja ostatnio kupiłam chusteczki pampersa za 22 zł 6 paczek. Tzn. Kupiłam 10 takich paczek po 6 - bo i tak taka jedna paczka(6x) idzie w trochę ponad miesiąc. A przy dwójce to już w ogóle. To się pochwaliłam, że mam pół szafy chusteczek :-D.
A pampersy tylko będę kupować jedynki te 2-5kg. Potem przechodzę na z kauflandu Wickies Flex&Comfort, bo są lepsze. W pamprach ciągle mi kupa przelatywała na plecy:-)

Do góry