mucha_nie_siada
Fanka BB :)
szuszu, cieszę się że robiąc za forumowego błazna poprawiam Ci humor 
Marcelina :-O

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ta.. wystawiłam komentarz neutralny a w podzięce dostałam od Sprzedawcy negatywa.. także no comment..
ta.. wystawiłam komentarz neutralny a w podzięce dostałam od Sprzedawcy negatywa.. także no comment..
Ha ha haha :
"jedno ('białe') w stanie dobrym - tzn. początkowo było białe ale przez przypadek zostało wyprane z kolorowymi rzeczami i zrobiło się lekko kremowe/żółtawe"![]()
agulalula, myślę że 25 z przesyłką i wysyłam. Dodam Ci buciki(kozaczki) do tej czapki (od kompletu też puchowe z kokardką- cieeplutkie, mięciutkie) ale nie wystawiłam ich na aukcji bo.. (znowu napiszę i narażę się na pośmiewisko) - kupiliśmy jedną parę i jeden but zgubiliśmy, więc Tomek kupił drugą parę ale rozmiar większą.. i zgubiliśmy 1 but. Na szczęście od drugiej nogi, więc powstała para z dwóch par ale z różnicą ok 0,5 cm w podeszwie. Wolałam tego już na aukcji nie pisać. W każdym razie gubiliśmy buty w odstępie tygodniowym więc mała i tak całą zimę tak 'przechodziła' i nikt tego nie zauważył.
biedroneczka brak mi słów, ja bym odesłała albo nie wiem co.
maggie, nie wiem czy to dobrze, ale ja mam tak ze wszystkim że muszę całą prawdę powiedzieć, choćby nie wiem jak była żałosna![]()
szuszu, cieszę się że robiąc za forumowego błazna poprawiam Ci humor
szuszu wiedziałam, że to będzie dla Ciebie pożywieniem jak to napiszę![]()