Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chyba, że sobie zakupie taka turystyczna lodowke i bede do pracy nosic, sama nie wiem jak ten problem rozwiazac, moze ktoras z Was ma jakies pomysły???
chyba nie pozostanie mi nic innego jak pójść w ślady moich koleżanek i pod koniec macierzyńskiego odstawić malucha od piersi przestawić na inne jedzonko plus mleczko modyfikowane i zatrzymać laktacje albo przynajmniej ją bardzo zmniejszyć :-( są specjalne tabletki do tego które przepisuje lekarz. 
najwyzej przed pojsciem do pracy bede wieczorem odciagac pokarm lub z samego rara a w pracy to najwyzej bede wylewac ten w polowie dnia a ten pod koniec mysle, że doniose do domku i dam do lodówki
no nie wiem jak to bedzie ale dopuki sie z tym nie zmierze to nie zobacze.U nas na szkole mowili, ze dziecko do 6 miesiaca powinno jesc tylko i wylacznie pokarm matki a od 6 mozna dopiero wprowadzac cos innego
NO ale wiadomo jak to bywa:-( niestety u nas nie ma dobrych warunków dla karmiacych matek i dlatego czesto rezygnujemy z tego cennego daru przed czasem bo jestesmy do tego zmuszone:-

Mam prawo karmić własne dziecko,a czesto idą na łatwizne i przynoszą nakarmione-no koszmar