Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A nie będzie jej za zimno jak będzie duży mróz?buciki sprawuja sie super!!
a kombinezon to niewiem moze jakis wylukam w ciucholandzie ;p zamierzam kupic kurteczke taka lekko dluzsza a na sniegi wlasnie kombinezonniekupuje ocieplanych spodni bo zawsze moge ubrac dzinsy a pod nie rajstopki
![]()
Super zakupy!!a ja ostatnio troszke poszalalam po alegro
NOWOŚĆ TOMBUT profilaktyczne kapcie / butki 23 (436982633) - Aukcje internetowe Allegro
TRZEWIKI ZIMOWE SUNWAY 140; RÓŻOWY; R: 23 (439361618) - Aukcje internetowe Allegro
EMIL BODY JASZCZURKA 18-23m 7PACK EARLY DAYS (438209550) - Aukcje internetowe Allegro
a body takie bo tanio wyszlo ok 6zl za sztukea ze chlopiece wzorki co tam pod bluze beda spoko
wazne zeby cieplo w plecki bylo
![]()
Ciuszki pierwsza klasa a klocki rewelacja.Też się nad takimi zastanawiam.wrzucam fotkę -Wiki w tych ciuszkach, o ktorych pisałam i klocki, które są obecnie hitem u Wikuni
Oj nie wiem czy Twoja córeczka ci pozwoli tak wszędzie jeździć samochodem
trzeba przecież zrobić bałwana, pojeździć na sankach, poślizgać sie po lodzie i porzucać śnieżkami