Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie też nie jest tak miło z cenami.Ja w ogóle się zastanawiam gdzie dziewczyny kupują takie fajne rzeczy i takie tanie.Ja za sam kombinezon dałam 254zł plus czapka i szalik 60złbardzo ładne ciuszki. My wczoraj bylismy po zakupy - 2 body z długim rękawkiem, 1 z krótkim i sweterek z kapturkiem w pasy biało-fioletowe. Jednak cenowo to nie tak milo jak u was, bo wyszło 106 zł... Ale co tam, ważne, że fajne ciuszki. Zrobię fotki i pokażę.
a Alunia bedzie miała cieplutko w takim slicznym kombinezoniku:-)
ostatnio kupilam superowe dresy-jeszcze za duze są ale za 5 zł-wyprzedaz byla
czasem takie rzeczy trafiam ze jestem w szoku
az mi sie wierzyc nie chce
, naprawde u nas takie ubranka dla szkarbow sa bardzo tanie, np. za 7 bodziakow daję około 10 euro, 3 śpiochy 7 euro, za ciepłego polarowego spiocha dałam ostatnio 11 euro i wydawało mi się, ze to duzo, wogole takie komplety w stylu spodnie+bluzeczka+bluza z kapturem czy kamizelka kosztują ok. 10-15 euro, nie mowię tu o super sklepach, tylko o marketach odziezowych, gdyby przesyłki były tansze zaopatrzyłabym was wszystkie w takie ciuszki ;-)