• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych pociech

reklama
aneta: ja ogladajac na zywo te teletubisie odnioslam wrazenie ze jakies takie zbyt delikatne i lekko badziewnie wykonane , moze prostu to dlatego ze ogladalam ze w cerfurze gdzie wszysy dotykali i moze dlatego takie. mi sie nie podobaja w kazdy ze badz razie :)

aneta: ja ogladajac na zywo te teletubisie odnioslam wrazenie ze jakies takie zbyt delikatne i lekko badziewnie wykonane , moze prostu to dlatego ze ogladalam ze w cerfurze gdzie wszysy dotykali i moze dlatego takie. mi sie nie podobaja w kazdy ze badz razie :)
Nie wiem czy akurat te oglądałaś bo są różne ale jak dla mnie są pięknie wykonane i wyglądają na solidne.

Ostatnio udało mi się dla Ali wylicytować takie ciuszki.Są naprawdę rewelacyjne to mój pierwszy zakup tego typu na Allegro ale jestem zadowolona bo na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciach.Będzie miała Alunia do śmigania po domu i na podwórko.
Mega Paka -57-szt,d.dziew., 92-104,H&M,Next (502788290) - Aukcje internetowe Allegro

aneta: porostu takie odnioslam wrazenie , do tego te teletubisie co tancza to takie jakies nie do przytulenia bo maja caly ten mechanizm i nie sa takie miekkie :P a ciuszki super. ala bedzie jak mala ksiezniczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry