reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

a ja ostatnio polowalam na kaczke do kompieli ktora PŁYWA niby to oczywiste ale wcale nie mam juz 4 i nie plywaja chyba z na boku i w koncu kupilam kosztowala 25zl ale plywa i SZymek zadowolony ze ma wlasna kaczke bo te na basenie muj sie tak podobaja i mamy tAKA sama

wskazowki aby zabawka plywala: nie moze miec dziurki na dole. nic nie da zatykanie sylikowanie klejenie ( sprawdzone)

reklama
Ja do kapieli kupiłam Oliwce takią pastikową rybkę, ma ok 6 cm długości i jak się ją nakręci to pływa. Niby takie byle co (kosztowała aż całe 3 zł :-D) a tyle jej daje radości jak się jej uda ją złapać i wepchnąc do buzi w czasie kąpieli :-)

ratunku!!!co mi ta moja mala nacisnela,ze mam takie male literki,ze z lupa nie przeczytam co piszecie?????????????

Nie jestem fachowcema,ale w przegladrce na gorze po prawo mam taka jakby lupe i tam sa napisane procenty.Ja mam 100% czyli widok norlmalny,jak 150 % to duuuze litery.jelsi ponizej 100% to sa male literki.Moze tam tkwi problem?:blink:

Nie jestem fachowcema,ale w przegladrce na gorze po prawo mam taka jakby lupe i tam sa napisane procenty.Ja mam 100% czyli widok norlmalny,jak 150 % to duuuze litery.jelsi ponizej 100% to sa male literki.Moze tam tkwi problem?:blink:

Gosia,Tycia dzięki za wielgaśne litery:-D:-D:-D!!!nie wiem co mi ten szkrab mój nacisnął ,ale musiałam wejść w "widok"i "rozmiar tekstu":tak:.na dodatek mi ryczy i nie mogłam sie skupić:-)

reklama
Do góry