reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Lil kate, ja już widziałam kiedyś te opaski na rękę, mądra rzecz jak maluch zaczyna biegać.

Ja dziś Oliwce z okazji pół roku kupiłam pozytywkę Fisher Price wieszaną na łóżeczko (lub coś innego). Plastikowa krówka z miękkim kolorowym brzuszkiem, na który jak się nadusi to załącza się melodyjka i świeci się lampka. Moze nie powinnam jej kupować bo to zabawka powyżej 3 miesięcy, ale tak wyciągała do tej krówki ręce, że uległam. Niech będzie, że sobie sama coś wybrała :-D Powiesiłam jej w łóżeczku i włącza to ją stale ... stopami.
Teraz muszę wypatrzeć coś powyżej 6 miesiąca, żeby przy okazji czegoś uczyło. Chodzi mi po głowie jakieś pianinko czy coś w tym stylu.

reklama
A ja dzisiaj w gazecie wyczytałam że 6 miesięczne dzieci powinny dostawać teraz zabawki typu

FISHER PRICE Piramidka z kółek (217432760) - Aukcje internetowe Allegro

i coś takiego żeby dopasować kształty

sesame street EDUKACYJNA walizeczka z klockami (219940838) - Aukcje internetowe Allegro

choć nie wiem czy 6 miesięczne dzieci załapią o co chodzi :dry: choć moja mała nieraz mnie zadziwia ;-)
No właśnie mam tego typu zabawki, a dokładnie takie:

Smyk

FISHER PRICE KUBECZKI DO UKŁADANIA NOWOŚĆ 07 (219807934) - Aukcje internetowe Allegro

ale jakoś nie wpadłam na to, żeby je Oliwce dać już do zabawy. Wydaje mi się, że nie załapie o co chodzi. Pewnie zaraz bedzie je chciała pogryźć :-D

Ten zółwik jest super, jak się trafi odpowiednim klockiem w odpowiednią dziurkę, to gra melodyję, świecą się na nim diody i cały tańczy czy się trzęsie jak kto woli.

Kasia, ja tez wlasnie myslalamo jakims pianinku klub laptopie :-pdzis ide kupic jej wlasniecos na 6 miesiecy :tak:

ja mam w domu prawdziwe pianino i jak gram to mala chetnie mi towarzyszy. moze odziedziczyla po mamie pasje

ta walizeczka najbardziej mi sie podaba Agusi bo mozna na plasko otworzyc i caly czas podawac klocki do wkladania i dziecko nie wie ze zaczyna od nowa.:tak:

ja kupilam wczoraj kaczke do plywania o zapachu wanili czego to nie wymysla ale najwazniejsze ze plywa :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry