Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A Oli dostała 50 zł od babci na jakąś zabawkę edukacyjną i planuję zakupić jej za to znikające klocki Fisher Price'a. Coś mi się kojarzy, że któraś z Was ma takie klocki dla swojego malucha. Są warte swojej ceny
Klocki są Kasiad bardzo fajne,ale dosć drogie.Kuba na razie nie jest nimi zainteresowany.Zdecydowanie woli takie zwykłe kubeczki,co sie wkłada jeden w drugi(też takie mamy).Znikające muszą poczekac,az moje dziecko będzie bardziej "kumate".:-)
Obkupiliśmy się w body Tescowe,białe z krótkim i długim rękawem (3 szt białe.-12zł.).Z jakości jestam zadowolona,ale jakieś zaniżone chyba rozmiary mają,bo kupiłam na 86,a w domu mam takie same z 5-10-15 na 74.
Kuba dostał też od ciotki kurtkę zimową ,spodnie bojówki i bluzeczki Topolino przywiezione z Niemiec,podobno tam świetne promocje na ciuchy tej marki.:-)
A najnowsza zabawka Kuby,to czerwone pudełko po sorbecie,do którego włożyłam klocek.