reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Kuba jaki czas temu dostał huśtawkę,wyciągnelismy ją,aby przetestować.Kubusiowi bardzo się spodobała.Tak bardzo,że ........zasnął.

Rozalka, widocznie bujanie wycisza Kubusia :tak:

A Oli dostała 50 zł od babci na jakąś zabawkę edukacyjną i planuję zakupić jej za to znikające klocki Fisher Price'a. Coś mi się kojarzy, że któraś z Was ma takie klocki dla swojego malucha. Są warte swojej ceny :confused:

Klocki są Kasiad bardzo fajne,ale dosć drogie.Kuba na razie nie jest nimi zainteresowany.Zdecydowanie woli takie zwykłe kubeczki,co sie wkłada jeden w drugi(też takie mamy).Znikające muszą poczekac,az moje dziecko będzie bardziej "kumate".:-D:tak::-)

Obkupiliśmy się w body Tescowe,białe z krótkim i długim rękawem (3 szt białe.-12zł.).Z jakości jestam zadowolona,ale jakieś zaniżone chyba rozmiary mają,bo kupiłam na 86,a w domu mam takie same z 5-10-15 na 74.:tak:
Kuba dostał też od ciotki kurtkę zimową ,spodnie bojówki i bluzeczki Topolino przywiezione z Niemiec,podobno tam świetne promocje na ciuchy tej marki.:-)

A najnowsza zabawka Kuby,to czerwone pudełko po sorbecie,do którego włożyłam klocek.:-D

reklama
Do góry