reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no ja też bym takiej lali nie kupiłą bo wcale mi się nie podoba już nie chodzi o cenę ale wygląd. ja jak byłam mała to wcale nie lubiłam lalek tylko zwierzaki dopiero w podstawówce zapragnełam Barbi ale i tak zawsze misie miały pierszeństwo.
Szymek teraz teżraczej dostaje maskotki niż plastikowe autka na to przyjdzie czas ma już oryginalnego z tunezji wielbłąda, ma tygrysa, misia, osła, scobidu ( czy jakoś tak to się pisze), królika, bobra, słonia. jeszcze nie ma kota- ale mażywego u dziadków ;-)

reklama
napewno kupię któryś z tych z owczą wełną bo pewnie cieplejsze nić na polarze.
Ja mam śpiworek z polarem, a między tym zewnętrznym impregnowanym materiałem a polarem jest jeszcze ocieplina - ovata, i jest on super ciepły. Oli może jeżdzić w nim w samych rajstopach (oczywiście ma ciepłą kurtkę na sobie też) i nogi ma w nim cieplutkie, nawet spodni nie musiałabym ubierać, choć jak będzie poniżej zera to będę zakładać, ale tylko zwykłe.
Takiego z owczą wełną nie kupowałam, bo dla starszaków miałam i zrobił się brzydki w po praniach i się zraziłam, choć może te kilkanaście lat temu jakość mogłabyć gorsza. No ale nie chciałam ryzykować.
Ja mam dokładnie taki (tylko kolor pistacjowy):
efik1 - ŚPIWOREK do wózka z POLAREM - PROMOCJA (266291444) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Naprawdę polecam, po praniu polar wygląda bardzo dobrze.
Trzeba uważać, bo na Allegro są w sprzedaży tańsze śpiworki, które wygladają identycznie, ale są raczej jesienne, bez tej ovaty w środku.

Kasiad o rany to juz sama nie wiem moze faktycznie zamowie ten z polarem jak wymierzę wózek ale pewnie ok 100cm bo fakt trzeba to prac a taki z wełną to myślałam że tylko chemicznie i tak lub wyprac i do suszarki. jeny no musze dzis go zamowic bo u mnie to masa śniegu leży a mały wczoraj miał rajstopy skarpety cienki kombinezn ze stopkami z polaru i spodnie co są na adjęciu z nowych zakupów i po tego koc i po spacerze miał zimne nogi :szok::szok::szok: no i folie mialam jeszcze aby tak nie wiało i pomyślałam że zwyczajnie za ciasno miał i dlatego,

Karola, jak się zdecydujesz na ten z polarem, to polecam właśnie tego sprzedawcę, którego wkleiłam link, jeśli Ci odpowiadają kolory, bo ja u niego kupowałam rok temu, przesyłka błyskawiczna, a śpiworek uszyty bardzo porządnie, żadnej fuszery.

Te lalki to jakaś masakra, STRASZNE są :szok::szok::szok:

A śpiworek ja kupiłam z wełną owczą od środka. Wg mnie dużo cieplejszy od polarowego, a prać go nie zamierzam jakoś bardzo często, i raczej będę to robić ręcznie :tak:

reklama
ok wymierzony wózek i myslę że 90 starczy bo podnóżka nie muszę w to chować bo i po co i tak mał tam tej zimy nie sięgnie a za rok to pewnie wozek będzie już sprzedany lub zapakowany w karton. teraz tylko kwestia wełna czy polar.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry