reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Sama jestem tym zaskoczona, bo jeszcze niedawno wszelkiego rodzaju papier i kartki traktowała jak największego wroga - "zniszczyć! podrzeć! na najmniejsze kawałki! a najlepiej to od razu zjeść i będzie spokój!!!" :-D

Dokładnie..Fili ma taki sposób traktowania książek:tak::tak:

reklama
Kuba uwielbia książeczki i dosc delikatnie się z nimi obchodzi.alenajbardziej to lubi oglądac czasopismo "Mamo to ja",śmieje się do dzieci, które tam widzi i dyskutuje z nimi po swojemu.:-D

u mnie gazety Emilka też ogląda:tak: najbardziej lubi oglądać program jak jest u babci do czasu aż jej się nie znudzi i zaczyna nim świgać ;-)kartki przewraca delikatnie czasem na jakiegoś pana powie tata :sorry2: i czasem kogoś pocałuje :-D

Książek z miękkimi kartkami dla dzieci nie mam, ale gazety dla dzieci też Oliwka ogląda, bardzo lubi na dzieci patrzeć i wtedy tych gazet nie drze, ale jak ma zwykłą Pomorską to zaczyna drzeć :baffled:

zakupy zakupami i mam tego worki co robicie z tymie rzeczami pomalu dochodze do wniosku ze czesc wystawie chyba na allegro a czesc z sentymentu zostawie i tak pewnie dla drugiego promyczka kupie nowe ubranka

reklama
Do góry