reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a tak mi się napisało:-), chociaż kupującemu pewnie śmiesznie nie jest:tak:

No, ale słuchajcie dziewczyny teraz są jeszcze takie fajne ciuchy na wyprzedażach, że naprawdę po co kupować używane i to jeszcze w ciemno na allegro:tak:

a tak mi się napisało:-), chociaż kupującemu pewnie śmiesznie nie jest:tak:

No, ale słuchajcie dziewczyny teraz są jeszcze takie fajne ciuchy na wyprzedażach, że naprawdę po co kupować używane i to jeszcze w ciemno na allegro:tak:
racja ja w 5-10-15 kupilam własnie spodenki za 16 zł, bluzeczkę za 12 oraz rajstopki za 12 i jeszcze sukieneczkę ale to juz za 35 :)

i znów się ze mnie nabijasz :confused::-D:-D:-D

do najbliższego CH mam 100 km :baffled::baffled::baffled:
i w dodatku mam męża, który jak słyszy Stary Browar to odrazu jest chory :baffled::-D

więc proszę nie pisać jakie są fajne wyprzedaże..... :-D
absolutnie się nie nabijam:no::no::happy:

Na pocieszenie ci napiszę, że mój mąż też nie jest fanem zakupów i często też tylko podziwiam wasze zakupy, a ostatnio dziewczyny tyle wklejają zdjęć ze swoimi trofeami, że hej.

no wiem że są fajne rzeczy tylko ja juz ostatnio obeszłam wszystkie sklepy i żadna kurtka mi się nie podobała dla Szymka na wiosnę. :baffled::eek: chciałam mu coś w fajnych kolorach kupić a nie brązy i beże no ile można do zwariowania.:angry::crazy:

my na wiosne mamy pomarańczową kurteczkę :-)
dostał ja Hubek od mojej Kuzynki na jesień,ale że duża(mimo że rozmiar z metki 74) to nosił ja zpodwinietymi rekawkami, ateraz na wiosne powinna być w sam raz :tak:
o taka:

reklama
Do góry