reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Tycia jak cuuuudnie.......!!!!! :tak::szok::sorry2:
Mam ostatnio coraz bardziej dosyć miasta (cholerne korki! :angry:) i coraz bardziej tęsknię za kawałkiem zielonej trawy i błękitem nieba nad nią..... :sorry2:

reklama
Moja miejscowosc...;-)-lasy,polanki,wydmy(jak jest snieg dzieciaki maja radoche):-D.Ja z kolei lubie sie wyrwac do miasta,najblizej Warszawa:tak:.Jutro jade do CH,chcialabym kupic sobie kurtke wiosenna:sorry2:.Tylko na moj rozmiar to chyba nie szyja:baffled:

Moja miejscowosc...;-)-lasy,polanki,wydmy(jak jest snieg dzieciaki maja radoche):-D.Ja z kolei lubie sie wyrwac do miasta,najblizej Warszawa:tak:.Jutro jade do CH,chcialabym kupic sobie kurtke wiosenna:sorry2:.Tylko na moj rozmiar to chyba nie szyja:baffled:
Tycia no no no :wściekła/y: i wcale nie jestes gruba :tak:

Jaki sliczny Kubus w podpisie:-):tak:

Oj zebym ja miala dokad jechac:-(
Kubus sliczniusi:tak:
Dziękujemy!
No ja na szczęście mam bliskie mi ciotki na wsi,jakies pół godziny samochodem za miasto,wiec mogę do nich wyskoczyć,jak mi się tylko chce odetchnąć świerzym powietrzem.No ale musi byc słonko,żeby móc pospacerowac.Bo jechać i siedziec tylko w domu,to żadna atrakcja.:tak:

reklama
ja tez chce ZIELENI I SLONKA!!!!!!!
KUBUS i MILENKA w podpisie sliczniutcy i slodziutcy!!!

Do góry