Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to patam sie jeszcze raz
Jenni ma tak jakby ciemieniuche na glowce i nie umie sie jej w zaden sposob pozbyc ma sucha skutke za uszami przy zgjeciu i u nog gdzie sa kostki to az sie skora sypie od niemowlecia a pediatra mowi ze to normalkano i czesto ma lica wysypane i skronie lub czerwone
Wg mnie to typowe objawy alergii Irtasia ...
A napewno to już nie jest normalne, zdrowe dziecko ma gładką skórę.

i czapeczke zakłądac by sie zagrzało...a próbowałas naoliwic głowke nawet zwykła oliwkaA najbardziej mnie denerwuja te lica i ta twarda ciemieniucha ktorej sie pozbyc nie umie i co ja mam zrobic i te kostki u nog![]()
strona została nie odnalezionaA wracając do temat to kupiłam małemu zestawik
http://www.allegro.pl/item323990538_next_gap_george_zestawik_dla_niego_92.html...jestem zadowolona...
chyba mysia zle skopiowałas link albo mi sie nie chche otworzycCo ja juz nie cudowalam smarowalam oliwka i prubowalam wyczesywac ale nie szlo idzie tylko zdrapac kawalek jak byla mlodsza to na googlach wyczytalam zeby jej posmarowac oliwka wlosy i zalozyc czapke bawelniana i na noc zostawic i rano wyczesac i nic ani drgnie , wylewalam jej oliwki tyle na glowe ze pare razy jej pozniej glowe mylam i nic a teraz to ma za dlugie wlosy juz na takie wyczesywanie szczoteczkaa próbowałas naoliwic głowke nawet zwykła oliwka

Musisz chyba sama zrobic zdjecie,bo aukcja jest juz chyba za stara...A wracając do temat to kupiłam małemu zestawik
http://www.allegro.pl/item323990538_next_gap_george_zestawik_dla_niego_92.html...
jestem zadowolona, ale zobaczymy jak przyjdzie, juz raz kupowałam u lej babeczki i wszystko było świetne
to do lekarz irtasia musisz sie przejsc zeby przepisal ci specjalne specyfiki na toCo ja juz nie cudowalam smarowalam oliwka i prubowalam wyczesywac ale nie szlo idzie tylko zdrapac kawalek jak byla mlodsza to na googlach wyczytalam zeby jej posmarowac oliwka wlosy i zalozyc czapke bawelniana i na noc zostawic i rano wyczesac i nic ani drgnie , wylewalam jej oliwki tyle na glowe ze pare razy jej pozniej glowe mylam i nic a teraz to ma za dlugie wlosy juz na takie wyczesywanie szczoteczka![]()