reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
super Migotka wygląda :tak::-)

a ja się pochwalę, że sprzedałam troszkę ciuszków Antka na allegro :tak:
43 szt. za 630 zł :-):-):-) i bardzo się cieszę :-)
Aga rewelacja wOOw to średnio po 15 zł sztuka jak to zrobilas kurcze chyba tez musze sie zabrac tylko dalej nie mam tego programu do zdjęć pewnie lepiej w komplecie sprzedawac ciuchy niz po sztuce co???

Mam garniturek dla Kuby,ciemny w paski.Ale mam dylemat,co na głowę?Czapka,kapelusz...????.Coś musi mieć,bo będzie pewnie ganiał po kościele i na zewnątrz.
Ratunku,ma ktoś jakichs pomysł...?:tak:

Mam garniturek dla Kuby,ciemny w paski.Ale mam dylemat,co na głowę?Czapka,kapelusz...????.Coś musi mieć,bo będzie pewnie ganiał po kościele i na zewnątrz.
Ratunku,ma ktoś jakichs pomysł...?:tak:
Ja nigdy do garniaka nic na glowe nie dawalam ale do garnituru w paski pionowe pasowal by kapelusz fajnie by wygladal jak maly mafiozo:tak::-)

Do garnituru pasuje jedynie kapelusz.
Ale Rozalka, jak nie będzie upału, wielkiego słońca, to może Kubuś mieć gołą głowę. Oli chodzi od wczoraj z gołą głową, bo nie trzeba się martwić o udar.
Z kolei jak będzie upał i wielkie słońce, to kapelusz będzie chyba za ciepły i tak na głowę :confused:

reklama
W czym śpią Wasze królewny? Jest gorąco, nie mam co małej na noc ubierać, zakładam jej body z krótkim, cienkie bawełniane spodenki i cienkie skarpetki. Śpi pod cienka kołderką, a właściwie to odkryta bo i tak się rozkopuje raz dwa. Może jakąś piżamkę powinnam jej kupić? Co polecacie??

ja próbuje sobie przyponiec co ja Patrykowi na głowe zakładałam do garniturku i chyba nic:baffled: ale jak irtasia pisze kapelusz bedzie dobrym rozwiązaniem

Garnitur + kapelusz = mormoni... takie mam skojarzenie :-D:-D:-D
Ja bym nic na główkę nie zakładała chłopczykowi do gangola.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry