Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ten różowy przód ma jedynie biały 

Supertakie kupiłam Emilce nowe w Factory ale za 35złi ten różowy przód ma jedynie biały
adidas HyperRun białe rozm.32 (392881017) - Aukcje internetowe Allegro

No właśnie wiem,niestety.Zdawałam sobie sprawe,jak mu podałam,ale nas ten smoczek ratuje w sytuacjach nawrotu i zaostrzenia alergii.Rozalka, z tym smoczkiem to jest chyba tak jak z karmieniem piersią, im starsze dziecko tym trudniej mu zrezygnować. Najłatwiej zrezygnować do roczku, potem już trudno.

Mi się wydaje, że teraz już dzieci coś rozumieją i trzeba im tłumaczyć, że dostanie wieczorem przed snem, a teraz nie może bo coś tam.
.
ja Emilce gadałam tyle razy że smoczek zaginął lub nie ma , popsuł się itd ale i tak jak zacznie płakać że go chce i jest bardzo śpiąca to nic do niej nie dociera i może płakać i płakać aż go trzeba dać 
Dokładnie,czasem mówie "frrr...didi odfrunoł"i wystarczy,odwracam uwagę i jest spoko,ale jak jest zmęczony,to strasznie płacze...Nic nie jest go w stanie tak doprowadzić do płaczu,jak brak smoczka...chyba jeszcze tak nie rozumiejąja Emilce gadałam tyle razy że smoczek zaginął lub nie ma , popsuł się itd ale i tak jak zacznie płakać że go chce i jest bardzo śpiąca to nic do niej nie dociera i może płakać i płakać aż go trzeba dać
![]()