reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Spodnie super a bluzeczka cudowna poprostu:tak:
Bluzeczka jeszcze nie dotarła, mam nadzieję, że będzie dobra, bo jest na 86cm. Zaryzykowałam, bo bardzo mi się spodobała, a i cena okazjonalna, bo licytacja była od 9,99 zł i nikt inny poza mną nie licytował :-D Razem z kosztami przesyłki wyszło mi 15,99 zł a nówka z metką :tak:

no super zakupy dziewczyny...rewelacja..

my dziś w sumie sie wybieraliśmy kupić coś juz na zime, ale chyba nic z tego...

o kurczaki ile wy juz macie ubranek no i buty - a ja sie przed tym wzbraniam pewnie dlatego ze`zawsze mam nerwa czy dobre kupie no ale chyba faktycznie trzeba sie wybrac i cos kupic bo zima bedzie za pozno i wszystko przebrane no i jeszcze 2 pary cieplych spodni i jakies dwie czapki i koniec. postanowilam az takich zapasow zimowych nie robic bo teraz Szymek tak rosnie skoskowo ( pomaranczowa NEXT kurtka jest juz nagle na akurat)

reklama
Ja jakos lubie wszystko miec wczesniej:confused:,chowałam sie w PRL...moze dlatego;-);-);-):shocked2:.
Nie mam butow dla dzieciakow,bo jak bylam w sklepie Bartka,to nie było wyboru z Sympatexem i dopiero mieli miec dostawe...;-).
Dla konrada mam 4 pary Bartkow z Sympatexem.upadłam na głowe.Rozmaiery 23,24,25,26:szok::-D:-D:-D.

Do góry