Dlaczego niezdrowe? Przecież to chyba normalny tapczanik.Niezdrowe dla kręgosłupa.No chyba,że jako leżanka,taka do siedzenia i bawienia....
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a co to takiego ten sympatex ja na zime chyba pomysle o firmie ecco bo wiosenne bytu byly rewelacyjne zero upocenia i nic sie z nimi nie stalo jak nowe prawie wygladaja lub z timberlandu. rok temu mielismy z elefanten ale toche noga byla spocona jak je siagalam.Ja jakos lubie wszystko miec wczesniej,chowałam sie w PRL...moze dlatego;-);-);-)
.
Nie mam butow dla dzieciakow,bo jak bylam w sklepie Bartka,to nie było wyboru z Sympatexem i dopiero mieli miec dostawe...;-).
Dla konrada mam 4 pary Bartkow z Sympatexem.upadłam na głowe.Rozmaiery 23,24,25,26.
cos takiego chce kupic http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=442109480
Ostatnia edycja:
membrana SYMPATEX - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwiaa co to takiego ten sympatex ja na zime chyba pomysle o firmie ecco bo wiosenne bytu byly rewelacyjne zero upocenia i nic sie z nimi nie stalo jak nowe prawie wygladaja lub z timberlandu. rok temu mielismy z elefanten ale toche noga byla spocona jak je siagalam.
Tutaj Bartek wyjaśnia dokładnie.
Rany julek ladne te buciki z ecco ale w zyciu teraz bym tyle kasy nie dala na buty dla dziecka i to w dodatku raptem na 3 miesiace.......
Wole kupic jej w to miejsce dwie pary tanszych.......
Ale oczywiscie jak ktos ma kase to nie bronie....hihihi
Wole kupic jej w to miejsce dwie pary tanszych.......
Ale oczywiscie jak ktos ma kase to nie bronie....hihihi
karola-04
no fakt nie sa tanie, ale ja w tym roku butow sobie nie kupuje rok temu kupilam 3 pary kurtke tez mam no chyba ze jakas mnie powali na kolana na maxa wiec nie mamy jakis mega wydatkow to SZymek bedzie miał buciki i mysle ze nie bedzie sie pocil i bedzie mu cieplutko i wygodnie ( choc nie zawsze tak jest
cena to nie wszystko)

Mi się wydaje, że to raczej jest gąbka powleczona materiałem.chyba raczej dmuchany materac a nie tapczanik![]()
Buciki ładne, ale fakt drogie. Też bym nie dała tyle kasy, bo nie mam, ale jakbym miała duuużo kasy, to nie żałowałabym Oliwce na dobre buty.
Ja dziś kupiłam Oliwce 8 par majteczek.
A lumpiku wyhaczyłam fajny sweterek Nexta za 6 zł, jak wyschnie to wkleję zdjęcie.
Ostatnia edycja:
Oliwieczka
fajne te ecco- moja sostra sobie kupila
ale drogie

reklama
karola-04
no jutro smigam do rodzicow do gdanska to bedziemy sie katowac i mierzyc oby byly takie w sklepie - mam nadzieje ze naprawde fajne i warte cenyfajne te ecco- moja sostra sobie kupilaale drogie
![]()
Podziel się: