ewamat
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dlaczego niezdrowe? Przecież to chyba normalny tapczanik.Niezdrowe dla kręgosłupa.No chyba,że jako leżanka,taka do siedzenia i bawienia....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlaczego niezdrowe? Przecież to chyba normalny tapczanik.Niezdrowe dla kręgosłupa.No chyba,że jako leżanka,taka do siedzenia i bawienia....
a co to takiego ten sympatex ja na zime chyba pomysle o firmie ecco bo wiosenne bytu byly rewelacyjne zero upocenia i nic sie z nimi nie stalo jak nowe prawie wygladaja lub z timberlandu. rok temu mielismy z elefanten ale toche noga byla spocona jak je siagalam.Ja jakos lubie wszystko miec wczesniej,chowałam sie w PRL...moze dlatego;-);-);-)
.
Nie mam butow dla dzieciakow,bo jak bylam w sklepie Bartka,to nie było wyboru z Sympatexem i dopiero mieli miec dostawe...;-).
Dla konrada mam 4 pary Bartkow z Sympatexem.upadłam na głowe.Rozmaiery 23,24,25,26.
membrana SYMPATEX - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwiaa co to takiego ten sympatex ja na zime chyba pomysle o firmie ecco bo wiosenne bytu byly rewelacyjne zero upocenia i nic sie z nimi nie stalo jak nowe prawie wygladaja lub z timberlandu. rok temu mielismy z elefanten ale toche noga byla spocona jak je siagalam.
cena to nie wszystko)Mi się wydaje, że to raczej jest gąbka powleczona materiałem.chyba raczej dmuchany materac a nie tapczanik![]()
ale drogie
no jutro smigam do rodzicow do gdanska to bedziemy sie katowac i mierzyc oby byly takie w sklepie - mam nadzieje ze naprawde fajne i warte cenyfajne te ecco- moja sostra sobie kupilaale drogie
![]()