Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u nas niby też,ale trafiłam na jakąs promocyjną(rozwalone pudełko)a do tego 50 % wszystkie zabawki.Rozalka,to na promocje trafiłas.?Ta pila w mim Realu kosztowala ostatnio 49,99.Konrad ma z tej serii super wiertarke
![]()

Super okazje Rozalka, super szczególnie ten telefon Fisher Price i jaka cenaSzkoda, że nie pojechałam do Reala :-( Oliwce maniaczce telefonicznej napewno bardzo by się spodobał
Jak będziecie słyszały o takich promocjach jeszcze to dajcie znać
![]()
No i będzie uczył sie liczyc.
hmm pisałam wczoraj na promocjach o -50% w realu na zabawki tylko nikt nie przeczytał![]()

ja tezhmm pisałam wczoraj na promocjach o -50% w realu na zabawki tylko nikt nie przeczytał![]()

Nie zrozumiałyście mnie, ja też czytałam, tylko stwierdziłam, że już mam prezenty, więc nie ma co kasy za dużo wydawać. Ale jak przeczytałam o tym telefonie Fisher Price to pożałowałam, że jednak się nie wybrałamhmm pisałam wczoraj na promocjach o -50% w realu na zabawki tylko nikt nie przeczytał![]()