reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Prześliczna:-):tak:.Ja ostanio mniej kupuje,braki w funduszach po komunii,a jeszcze w tym miesiącu przed nami jedna komunia i wesele:szok:.

Emilka się uparła na hulajnogę :baffled: jeździła u mojego chrześniaka kilka dni temu marudziła że ją chce do domu ale mówiłam ze później jej taką kupimy (nie miałam namyśli że teraz) potem myślałam ze zapomniała a wczoraj widziała dziewczynkę na dworze przez balkon i spakowała wszystkie swoje pieniążki w torebkę i chciała jechać do sklepu kupić sobie hulajnogę :szok:

ale uważam że jest na nią za mała ,sama nie wiem nie chce by znowu coś leżało :sorry2:

Prześliczna:-):tak:.Ja ostanio mniej kupuje,braki w funduszach po komunii,a jeszcze w tym miesiącu przed nami jedna komunia i wesele:szok:.
a gdzie zdjęcia z komunii ???:confused:;-)

no to Emilka sie faktycznie napaliła na tą hulajnogę:-D

a gdzie zdjęcia z komunii ???:confused:;-)

no właśnie:confused::confused::-) czekamy...:tak::tak:

bramka dla Hubka na dzień dziecka zamówiona:tak: odbierzemy ją w sobotę bo do odbioru pod Poznaniem:tak:

i w sobotę zakupilismy hubkowi kaloszki:tak: firmy cherokee w tesco za 30zł

Ostatnia edycja:
Emilka się uparła na hulajnogę :baffled: jeździła u mojego chrześniaka kilka dni temu marudziła że ją chce do domu ale mówiłam ze później jej taką kupimy (nie miałam namyśli że teraz) potem myślałam ze zapomniała a wczoraj widziała dziewczynkę na dworze przez balkon i spakowała wszystkie swoje pieniążki w torebkę i chciała jechać do sklepu kupić sobie hulajnogę :szok:

ale uważam że jest na nią za mała ,sama nie wiem nie chce by znowu coś leżało :sorry2:

:;-)

Dziś widziałam 2,5 latka na hulajnodze i super sobie radził Kuba też mówi,że kupimy.
Taką miał chłopiec
HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA dla malucha PRODUKT POLSKI (634240890) - Aukcje internetowe Allegro
ta fajna
HULAJNOGA CZTEROKOŁOWA - BEZPIECZNA (635396407) - Aukcje internetowe Allegro
HULAJNOGA-dla NAJMŁODSZYCH-ZOBACZ-SCOOTER (635870457) - Aukcje internetowe Allegro

HULAJNOWA TA Z 4 KOŁAMI JEST W SMYKU ceny nie znam bo Szymek nawet nie wiedział o co w tym chodzi zero zainteresowania.

bardzo fajne te hulajnogi, ale ja się nie piszę, w pokoju dziewczynek i tak nieraz trudno stopę postawić jak Wiki powyciąga swoje zabawki, a poza tym dopiero z miesiąc temu zakupiliśmy rower:tak:

reklama
fajne te hulajnogi
GOSIA ja tez sie zastanawiam nad kupnem bo Lusia ostatnio na placu zabaw tez pozyczyla od kogos taka i nawet niezle sobie radzila

Do góry