Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czy wasi chłopcy bawią się już może autkami zdalnie sterowanymi??? wiem że któryś malec doastła Zyg Zaka sterowanego i potrafi go już sam obsłużyć??
podoba mi się coś takiego i Szymkowi też powinno tylko będzie się wkurzał że nie potrafi go opanować. jeszcze w zamian zastanawiam się nad torem dla małych autek TONKA 3 tory.
Karola, ja nie mam ani chłopca ani takiego autka, ale producent podaje, że autko jest od 18 miesiąca, więc myślę, że operowanie nim nie jest trudne. Moja Oli np potrafi obsłużyć touchpada w kompie, sama sobie najeżdża kursorem na konkretną bajkę i klika, żeby ją uruchomić, także dzieci w tym wieku pewnie i autkami potrafią sterować A samochód super
Konrad nie ma jeszcze nic na pilota,ale mysle ze pewnie dawałby sobie rade.Warto kupic cos firmowego,bo nasi mężczyzni jeszcze nie są wprawieni w jezdzie;-).
Karola autko fajne:-) myslę, że Szymek da radę, bo rzeczywiście autko od 18miesiaca więc pewnie proste w obsłudze Hubek dostał kiedys auto zdlanie sterowane ale takie normalne skomplikowane i owszem bawił sie nim, ale tata a Hubek zachwycony patrzył i ewentualnie z Tatą razem sterował teraz autko narazie schowane, ale pewnie na jesień jak pogoda ograniczy spedzanie nia na dworze to powróci do łask;-)
Wczoraj przypadkiem trafiłam na stronę quelle i oni sprzedaja Nexta.Maja właśnie wyprzedaze kurtek,kupiłam 3....
Nie wiem jak dla dziewczynek. quelle.pl : : : Kurtka