reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja naogladalam sie wczoraj tych dmuchanych zjezdzalni i az snily mi sie , ze kupilismy dwie i nie bylo dla nich mioejsca w ogrodzie

Wszystkie piaskownice bardzo ciekawe.:tak::tak::tak:

Wczoraj wieczorem byliśmy na zakupkach, niewiele kupiam, tylko Wiki dwie bluzki w 5-10-15 i gacie helo kitty takie do kąpieli w H&M. Ciuszki dla maluchów u nas bardzo poprzeceniane, ale z Wiktorią wczoraj trudno było cokolwiek obejrzeć, bo była okropnie niegrzeczna. Zaczęło się gdy nie chciała przymierzyć kapelusza, potem darła się że chce biały, bo jakaś starsza dziewczynka sobie taki wybrała, gorzej, ze nie dała sobie za chiny tego kapelusza przymierzyć, a bez tego trudno kupić.Tak więc na syrenie czym prędzej trzeba bło opuścić sklep:angry: Na marginesie więszość czapek i kapeluszów w H&M po 5 zł:szok:

Widziałam:-):tak: ,kupiłam Kondziowi i Jaka chrześniakowi,fajne dwustronne kapelusiki.Ja brałam dla Kondzia po prostu rozmiar 1-3 ,ten 3-6 troche za luzny:tak:.Kupiłam pare rzeczy kondziowi i Misi w h&m,a Bartusiowi w Smyku:tak:

reklama
Do góry