reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Tyciu śliczne te sweterki:tak: Mają super kolorki i są bardzo modne:-)
A ten pomarańczowy bank to ING Bank Śląski?:rofl2::-D

Kasiad fajną bluzę udało Ci się dorwać, no i ten strój:tak: Zawsze można go trochę przerobić i na karnawał będzie jak znalazł;-) Paulina ma maszynę, więc może coś wymyśli, tu przeszyje, tam przeszyje i cudo będzie na modlece Oliwce;-):tak::tak:

Muszę swoim pokupować trochę nowych rzeczy, ale to już po nowym roku;-) Na razie zakupiłam im takie same koszule na Święta:rofl2:
Brown Dobby Shirt and Tie : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Brązowe z drobnymi niebieskimi groszkami i krawatem;-) Szkoda, że nie było rozmairu dla taty, bo bym miała trzech jednakowych mężczyzn w domu:-p:-D

reklama
Tak Ewcia:tak:,ING:-D.Jak tam wchodze,to az mi sie oczy ciesza z nadmiaru pomarańczu;-):tak:.
Koszulki dla Chłopców superaśne,takie juz powazne:-):tak:.Faktycznie ,szkoda,ze dla taty nie było takiej samej:-D;-).
Koniecznie pokazuj co kupicie,bo macie piekne ubranka w UK.Dobrze,ze tam nie mieszkam,bo był chyba wszystkie pieniadze zostawiała w sklpach z ubrankami:sorry:;-).
A Konradowi musiałam troche ubran kupic,bo powyrastał z tych 2-3 prawie.A niestety nie mam skąd brac.Jacka siorka jakos mi nie daje(ma 4,5 letniego chlopca...).Sama jest w ciazy,wiec moze nie chce zebym jej zniszczyła:sorry:.Dawno nie bylam w ciucholandzie,nieraz uda sie cos ladnego znalzc.

Kasiu za takie pieniadze naprawde fajne nabytki:shocked2::tak:.

Kasiad fajną bluzę udało Ci się dorwać, no i ten strój:tak: Zawsze można go trochę przerobić i na karnawał będzie jak znalazł;-) Paulina ma maszynę, więc może coś wymyśli, tu przeszyje, tam przeszyje i cudo będzie na modlece Oliwce;-):tak::tak:
Już wiem, że stroju na karnawałową zabawę nie wykorzystam :no: Kupiłam bowiem coś innego na bal :sorry:

sukienka na tyle duża, że i za rok w przedszkolu wykorzystamy :tak:

Tycia ten sweterek z pomarańczem BOSKI!!!! pomaranczowy to mój ulubiony kolor i Hbkowi tez chetnie ciuszki z tym kolorem kupuję:tak: jakiej firmy ten sweterek??/

KAsiad suknia jak dla prawdziwej księzniczki:tak::tak: Oli super bedzie w wnije wygladała:tak::-)

reklama
ubranka boskie
bluza pomarańczowa z szalikiem wypas petarda- znów obstawiam że to NEXT
ja muszę kupić Szymkowi jakiś polar ale bez kaptura bo zimą pod kurtką to nie zbyt wygodnie.sama chętnie bym takiego pasia kupiła.:-D:tak:

Do góry