Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosiu bardzo ładne i dziewczęce te spodenki A śliniaczki, takie małe cudeńka
Teraz sezon wyprzedaży się zaczyna, może gdzieś się wybierzemy, ale nie wiem jak będzie pracował mój O., bo niby ma urlop, ale dzisiaj do pracy pojechał
Fajne spodenki Gosiu, chyba też Tesco odwiedzę, chociaż chyba powinnam się powstrzymać bo Oli ma znów pełną szafę ciuchów.
Ja musiałam kupić Oliwce papcie do żłobka, bo te, które nosiła były takie akurat i już zrobiły się za małe. Przy okazji robienia drobnych zakupów w Lidlu trafiłam na takie welurkowe i kupiłam, bo super miękkie, bardzo elastyczna podeszwa, no i nie są z materiału tenisówkowatego jak większość papci dla dzieci, więc noga nie będzie się pocić Oliwce (niestety oddzidziczyła nadmierną potliwość stóp po mnie)
my wczoraj zrobilismy maly nalot na C.H. bo juz te wyprzedaże, ale tradycyjnie nic sobie nie kuiołam, mąz zreszta tez nie, ale za to dla hubka zawsze coś sie znajdziesklep dla Twojego Smyka - MAŁY CHŁOPIEC
Oliwieczka śliczne Rosmerta śliczna bluza dla dzieci zawsze się coś znajdzie Kasiad bamboszki śliczne Emilka ma coś podobnego tylko rzep zapina się z dwóch stron na boki
zresztą ona ma chyba 4 pary różnych bamboszków a biega wiecznie na boso
Slicznie Oliwka wyglada w sukienusi
Spodenki od Emilki super w ladnym kolorze a rozmiar mnie rozwalil bo moja Jenni nosi 92 i niektore sa za duze a tu prosze 104 normalnie modelka rosnie :-)
A lozeczko Zosi zajefajne