reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Karola tej z dinozaurami nie widziałam ostatnio, bo nie miałam okazji:sorry: Ogólnie pościele z Nexta kojarzą mi się z grubszą bawełną i raczej miękką:tak: A jak ta z tymi dinozaurami to nie wiem:no: Ale może w weekend uda mi się sprawdzić, więc jak masz czas to poczekaj;-) Ale nie obiecuję na 100%:zawstydzona/y:

ANEK dziewczyny wcześniej kupowały jakieś rowerki, więc może się wypowiedzą jakie kupowały:-)

reklama
Karola ja do wtorku jestem w IE, więc jeżeli nie będę miała okazji gościć w Next w ten weekend, to dopiero latem, po moim powrocie z PL;-)
A może zapytaj sprzedawcę czy w razie wątpliwości możesz tą pościel zwrócić? Zawsze to inaczej jak osobiście ją ocenisz i sprawdzisz czy Ci pasuje:tak:

Edit: Doczytałam na aukcji, że Sprzedawca wysyła to z UK, więc ze zwrotem może być problem:sorry: I co mnie zastanowiło to 50% bawełna i 50% poliester:confused2: Poliester do najmiększych i najmilszych nie należy (choć ładnie się układa), ale są różne rodzaje i jakości, jeżeli posiada domieszki bawełny i włókien węglowych (nie będę się w to zagłębiać) to jest naprawdę dobry;-) Ciężko wyczuć jak się nie dotknie:tak:

Ostatnia edycja:
no własnie dlatego się zwróciłam o pomoc. no nic przeżyjemy bez pościeli- nie będę bawić sie w te wysłki bo to tylko czas i kasa.

Ja kupiłam Kondziowi kilka dni temu w h&m,załoze mu jutro:tak:.Jak zakupie baterie to wkleje:tak:.

kurcze a ja mam tyle koszul dla Szymka ale jakoś nigdy go w nie nie ubieram wolę koszulki bluzczki.zresztą po domu to on tylko w rajtkach i bluzeczkach biega.

ale może powinnam się od nich przekonać-bo jak wystroicie swoich małch facetów to fajnie wyglądają takie miniaturki biznesmenów.:-D

Victor też w posiadaniu kilku koszul, ale ubieram mu je z reguły na wyjścia, bo po domu to w bluzach i koszulkach biega, żeby mu wygodnie było;-)

Rozalko a jakiej tej koszuli szukasz?:rofl2: Eleganckiej czy bardziej codziennej?

Ja kupiłam Kondziowi kilka dni temu w h&m,załoze mu jutro:tak:.Jak zakupie baterie to wkleje:tak:.
Byłam ostatnio,ale nic ciekawego nie znalazłam u nas.
Victor też w posiadaniu kilku koszul, ale ubieram mu je z reguły na wyjścia, bo po domu to w bluzach i koszulkach biega, żeby mu wygodnie było;-)

Rozalko a jakiej tej koszuli szukasz?:rofl2: Eleganckiej czy bardziej codziennej?

Wizytowej,najlepiej jasnoniebieskiej.:tak:

reklama
Ludzie chyba powariowali...:szok:
NEXT_DOSKONAŁE jeansowe bermudy_GUMA REWELKA r104 (932614278) - Aukcje internetowe Allegro

Nowy zakup malutki;-)
941582474
i
941600858_1
.
Ma jeszcze nówke na te wiosne taka sama:tak:
933912387

Jeszcze buty przede mna dla całej trójki i kurtki wiosenne dla starszaków:szok:.

Do góry