reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

W sobote probowalam znalez gdzies w naszych miejscowych sklepach hulajnoge no i nigdzie nie bylo. A jak juz to takie zwykle albo zupelnie dla wrecz nastolatkow.
Agusia, mam do Ciebie pytanie - czy Ty jestes zadowolona z tej hulajnogo ktora kupilas Sarci i czy moze orientujesz sie do ilu kilogramow ona jest???? Milenie bardzo podoba sie ta hulajnoga i myslalam czy nie kupic jej na allegro.

reklama
Karolina my jestesmy zadowolenia a raczej Sara...wykonanie jak wykonanie tej hulajnogi.."chińskie" ale w sklepach są te same ;-)a cena podwójna;-)...nasza zdążyła się złamać (stanęłam na nią spaw puścił) ale A. już ja zregenerował (spawał) a dwie inne działają bez zarzutów(bo kupowane były hurtowo 3 sztuki ;-))

do ilu kg nie mam pojęcia:no:

Ostatnia edycja:
od kiedy Szymek dostałsię do przedszkolka to ja szaleje kupuje same wygodne ubrania no i już ponad 2 tyg oglądam ten dresik przeszły dwie aukcje i w końcu nie wytrzymałam za sprzedane Szymka ubranka kupiłam mu nowy dresik

***NIKE*** SWIETNY DRES NA 4 LATKA NOWOSC !!! (1061444692) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze jakieś brązowe adidaski by pasowały też do dwóch innych dresików które już ma bo też brązowe.
nie wiem może się mylę ale chyba przedszkolakowi w dresie będzie najwygodniej.

KArola no zaszalałaś:-) dresik bombowy!!!:tak:

no ja tez myslę, ze do przedszkola dresowe spodnie najlepsze, do tego tak jak piszesz Wolfia bluzeczki z długim rekawem i już. Hubek tak po domu lata i jest ok

Dresik bardzo fajny ....nie wiem czy nie zmienisz "marki" dresów po kilku wytartych w miesiącu spodniach na kolanie;-):tak:
zawsze mnie to denerwowało .....bądź skład obiadu na ramieniu;-) bluzy(otarcie buziaka o ramie...bo szybciej ).....a mały się dziwił skad mama wie co było na obiad...." banan w czekoladzie" (na bluzie sama czekolada płynna ;-))

Ostatnia edycja:
no nie zakłądam kupować samych markowych rzeczy bo pójdziemy z torbami.tylko podoba mi się bluza że ma stójkę to wygodnie pod kurtką lepiej niż kaptur i szyjka trochę zakryta.
no jeszcze bluzeczki to zapewne.

Muszę Vickowi kupić kilka bluz, takich trochę cieplejszych, a u wszędzie koszulki z krótkimi albo długimi rękawami, bo lato:-D Szkoda tylko, że rzeczywista pogoda mało to lato przypomina:-p

reklama
Karolina my jestesmy zadowolenia a raczej Sara...wykonanie jak wykonanie tej hulajnogi.."chińskie" ale w sklepach są te same ;-)a cena podwójna;-)...nasza zdążyła się złamać (stanęłam na nią spaw puścił) ale A. już ja zregenerował (spawał) a dwie inne działają bez zarzutów(bo kupowane były hurtowo 3 sztuki ;-))

do ilu kg nie mam pojęcia:no:

Agusia, dzieki za odpowiedz :tak:

Karola, ekstra dres kupilas. Ja jeszcze nie zastanawialam sie nad ubraniami do przedszkola, ale chyba powoli zaczne cos kupowac, zeby pozniej nie bylo jednorazowo duzego wydatku

Do góry