Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie no mi chodziło tylko o moje dzieciaczki, że one najlepiej do środka .... ale piaskownica mi sie podoba jest poprstu bardzo parkyczna(siedzenie i zamykana!!!) no i duza co tez wazne np przy 2 czy 3 dzieci ;-)...nasza jest malusia i się bija kto ma wejść
Piaskownica rzeczywiście super, jakbym miało domek, to na taką właśnie bym się zdecydowała
Dziś kupiłam Oliwce stój kąpielowy Cherokee, są spore wyprzedaże w Tesco, z 29 zł był przeceniony na 13 zł.
no i plażowiczka na 102
ja widziałam w niedzielew sklepie adidasa wersję disney same buciki są adidaski na rzepy cudne zwłaszcza dla dziewczynek białę w rózowe lub czerwone główki myszki miky nawet pod spodem 3D dzeiwczyna Donalda no boskie kosztują 119zł dla chłopców są granatowo czerwone z białą gumą dookoła.kupiłmabym małemu ale brak rozmiaru