reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Rosmerta śliczne zakupy !!! a nam się udało kupić tablice ale skręcaliśmy chyba ją kilka razy hihi ;) Emilka zadowolona a z książek kupił Robert wszystkie rodzaje jakie były wiec teraz mamy co czytać :)
jedynie co to te minizakreślacze nie działają wszystkie kupiliśmy 2 opakowania i w obydwóch kilka pisaczków nie pisze :/

reklama
Rosmerta ale udane zakupy - extra! Chyba i ja sie wybiorę w przyszłym tygodniu ze swoimi chłopakami do H&M;-) Trampki rewelka, a koszulki świetne:-)

Gosiu
super, że udało się Wam kupić tą tablicę:tak: Widziałam jej reklamę, zapowiadała się naprawdę fajnie:tak: Emilka pewnie zachwycona?:-)

Oli dostała trochę kasy od prababci, chciała sobie kupić pieska interaktywnego, ale w Realu spodobały jej się rolki i w końcu na nie się zdecydowała. Dziś było pierwsze wyjście z rolkami na dwór, Oli powoli, ale dzielnie jeździła przez całą godzinę, choć pod koniec ją nogi już bolały i chciała wraca do domu.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Zdjęcia są kiepskiej jakości bo są robione z balkonu.

Ostatnia edycja:
wow ale fajné rolki i OLI jaka wysportowana. szok, nie wiedzialam ze juz sa takie male, jaki rozmiar kupilas KASIAD?
ja marze o rolkach dla siebie he he, no moze nie teraz w ciazy, ale po he he i moze wtedy kupie jedne dla mnie a malutkie dla LUSI. uwielbiam rolki (wlasciwie wrotki he he ale na rolkach chyba tez dam rade po latch)

reklama
super teraz w tchibo są fajne ochraniacze.

Szymek też chce wrotki i myślę że jak tylko się wybierzemy do Gdańska to kupimy teraz jeszcze mam czas to możemy poćwiczyć. hulajnoga go nie kręci ale wrotki tak choć myśli że to łatwo pójdzie.
no i musimy kupić minimum 3 pary dresów bo już kolejne przetarte na kolanie i to zawsze prawym.zamówiłam też przez stronę hanes kilka koszulek z nexta i czekamy na upalne dni.

Do góry